Norbi duci torna mennyire használ?
Figyelt kérdés
Le szeretnék fogyni,ezért láttam ezeket a kissé régi,pár évvel ezelőtti Norbi duci torna videókat,és már ki is próbáltam. Norbi a videóban azt mondja hogy a tornában olyan pontokra öszpontosit,amik eléggé jól égetik a zsirt és még örömöt is okoz a mozgás. Ki próbálta ki hosszútávon? Jobb lenne a Rubint Réka?2013. jún. 23. 00:58
1/4 anonim válasza:
Mindkettő egy kalap szart ér.Ha testformálás akkor ajánlom letöltésre a Sárga Kapszula című könyvet.Norbi és a követői idióták
2/4 anonim válasza:
Norbi egyáltalán nem, a követői viszont tény, hogy idióták... Norbi rohadtúl jól tolja, egyszerűen tudja hogyan lehet lefogyni, ő is lefogyott bizonyítékul. Tanult róla rengeteget, ismeri a tápanyagokat, tudja mit miért és mikor kell enni. Írt belőle néhány könyvet, persze nem írt le benne semmi olyat, amit már más ne tett volna, de ő egy olyan közvetlen formában tette, hogy minden dagadt vidéki háziasszony bezabálja. Nagyon jól, úgy szedte össze a könyveit, és videóanyagait, hogy csak az ő tanácsait lásd, és ne lásd mögötte a logikát... majd erre az anyagra épített egy franchise rendszert, amiből milliókat profitál... Tehát az én szememben Norbi egy zseni... Egy undorító számító, más emberek lelki nyomorából profitáló zseni...
3/4 anonim válasza:
De, hogy a kérdésre is válaszoljak, megfelelő étrend nélkül duci tornázhatsz akármelyik media"guru" videóira, ameddig több kalóriát viszel be, mint amennyit elfogyasztasz, addig egy grammot nem fogsz fogyni...
4/4 anonim válasza:
[link] ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt!Én norbi duci tornájával és az oldal segítségével fogytam 2 hónap alatt 8 kilót :)az a lényeg hogy több kalóriát égess el mint amennyit beviszel , de ne éhezz!Mert ha túl kevés kalóriát viszel be a szervezeted éhező üzemmódba kapcsol és nem fogsz fogyni,és kialakulhat jojó effektus is és dupla annyit fogsz felszedni mint amennyit lefogytál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!