Quek kérdése:
Ha el kezdek reggelente futni milyen változásokat veszek észre magamon?
Figyelt kérdés
Általában azért futnak az emberek hogy le fogyjanak,de ha én hízni akarok hátra fel kell futnom? milyen sporttal tudok hízni?2013. jún. 21. 16:27
3/12 A kérdező kommentje:
Most komolyan hogy tudok hízni? futástól menne?
2013. jún. 21. 23:51
4/12 anonim válasza:
Azt mondd már el minek akarsz hízni?
5/12 MrPifta válasza:
azt meg tudom érteni, hogy szeretne hízni, mert az szép. Férfiaknál legalábbis
6/12 anonim válasza:
Igen, a zsírpárnák szexik. Vagy esetleg izmot akar magára pakolni? Mert az már más.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát elégé gebe vagyok. 2 hónapja kondizok már picit látszik is, súlyom is nőt 50kg-ról 56ra de aztán most meg állt. és arra gondoltam hogy ha hízok akkor utána azt könnyebb át alakítani izommá.tehát valójában azt tudni kell rólam hogy rengeteget eszek, haverjaimmal össze mértük ki mennyit eszik és volt hogy többet ettem egy 90kg gyereknél. de hiába zabálok rengeteget... gyors az anyag cserém...valamínt szereket is ajánlottak, de azzal aza gond hogy szüleim nem engedik hogy szedjek bármit is mert így is van egy minimális szív betegségem(semmi extra minden sportot ugyan úgy űzhetek csak nem versenyszerűen) és azért nem engedik mert tudtunkkal ezek a szerek nincsenek jó hatással a szívre. tehát valami természetes úton kéne tömeget növelnem de gőzöm sincs hogyan ezért jött a futtásos ötlet, de amint látom nem jó ötlet volt
2013. jún. 22. 13:03
8/12 anonim válasza:
Mégis milyen szerekről van szó? Egyébként a zsírt a büdös életben nem fogod izommá alakítani. Azt le kell adni aztán építesz izmot, vagy fordítva. Étrended van? Edzésterv?
9/12 A kérdező kommentje:
Étrend?:D ami van itthon... milyen étrendre gondolsz. edzésterv van... egyenlőre hatásos(sok izomláz) szerekre meg: ilyen táplálék kiegészítőkre gondoltam tudjátok a nagy bödön fehér por.... na azt mellőzném. nincs valami tuti tippetek hogy lehetne tömeget növelni?
2013. jún. 23. 18:21
10/12 anonim válasza:
A fehérjepor, az az mi, vagyis fehérje. Miért lenne ártalmas. Étrend? Tömegnövelő étrend kéne kondi mellé és aztán, vagy amellé kiegészítésnek a tejsavófehérje. Azt mondják edzés után jobb a gyors felszívódású fehérje, bár tudtommal nincs bizonyítva, de mindenki így csinálja és még senkinek nem lett baja. A fehérjepor meg legalább annyira káros, mint egy tojásrántotta.
Itt találsz tömegnövelő étrendet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!