Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Baj ha aerobik edzés után nem...

Baj ha aerobik edzés után nem zuhanyzom rögtön? Délután van az edzés, zuhanyozni pedig reggelente szoktam

Figyelt kérdés

2013. ápr. 21. 01:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy baj! Büdösen a legjobb barátokat szerezni.
2013. ápr. 21. 01:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha otthon tornázom akkor is muszáj utána zuhanyozni?
2013. ápr. 21. 01:22
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

csak amíg nincs pasid.

aztán ha már tuti a manusz 1-2 év,akkor vele is közlöd,hogy sajna te ilyen igénytelen bűzgörény vagy.

és nincsen muszáj.

alap igényszint van.

2013. ápr. 21. 02:08
 4/11 zoli9411 ***** válasza:
Ha nincs rá igényed akkor nem kell.. Nyugodtan feküdj le aludni izzadtan és büdösen.:DD
2013. ápr. 21. 08:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Tesióra után se zuhanyzunk (nincs rá lehetőség), és mégis kibírjuk és nem is zavar. Otthon még kevésbé izzadok le.
2013. ápr. 21. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban szeretem, ha reggel zuhanyzok, mert nagyon felfrisülök, hideg vizzel még inkább. Én csak azért tusolok le kondizás után, mert sokan használják ugyaanazokat a gépeket. Te ha nem érzed koszosnak magad, akkor mindegy.
2013. ápr. 26. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
sok fújolónak mondom: én is reggel szoktam zuhanyozni, és utána megyek edzeni (hétvégén csak, amúgy délután, este). na és, én is csak megmosakodni szoktam utána,nem teljesen lezuhanyozni (azután amelyik után kiizzadok, mert pl. pilatesre járok sokat, és az nem izzadásos). na, azt akartam kihozni, hogy ha előtte zuhanyzik az ember, akkor már eleve frissebb, és másabb lesz az az izzadtság, mintha egy bepállott testre izzadnék még rá.
2013. máj. 12. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem lennél baj.

Az a sok "igényes" ember meg ilyen "fú nehogy megérezze az illatom lefürdök, meg teszek magamra fél deci parfümöt, meg egy kis dezodor, meg még 10 fújás spré nem árt"..

Du. megizzad, fél napig úgy van, reggelente zuhanyzik.. ki az az ember aki ennyitől büdös lesz(annyira)?

Nem esz meg egy kis testszag..

Én amúgy inkább érzem a nőt, mint a liter parfümöt.

2013. máj. 13. 00:38
 9/11 anonim ***** válasza:
nahát, azt hittem, le fognak pontozni, hogy azt írtam, hogy más, ha a frissen zuhanyozott testre izzadsz, mintha a már nem frissre:) és 100%on vagyok:)
2013. máj. 13. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:

edzés előtt alapból nem szabad zuhanyozni,fürdeni meg főleg nem.

a melegtől lazulhatnak a szalagok,izmok ami sérülés veszélyes pl egy gyors irányváltású,csúcs izom összehúzódást igényló sportágnál.

2013. máj. 14. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!