Napi 4,5 km. futás mire elég?
Figyelt kérdés
Jó étrend mellett lehet fogyni? Erősödhetek tőle?(vádli, comb) Köszi a választ!2013. jún. 18. 22:18
1/5 anonim válasza:
A kocogás nem tudom mennyire izmosit, elégeti a kalóriákat és kész.
Én pl nem futnék ennyit annyi idő alatt inkább valami jó kis erőedzést vagy köredzést csinálnék ami érinti a felsőtestet is egy jó edzés segitségével lehet javitani a tartást (gerincet) és a felsőtest erejét hogy a mindennapokban jobban teljesitsen. A futás számomra nem ilyen,főleg nem folyamatosan és ilyen "nagy távok".
De a kérdésedre válaszolva lehet vele fogyni, jó étrenddel végülis majdnem mindig lehet.
2/5 anonim válasza:
Szálkásít, erősödik tőle a tüdő, a szív, növeli az állóképességet, szóvala zért van egy rakás előnye is. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D Első és mi ez az edzés amit írsz?
2013. jún. 18. 22:54
4/5 anonim válasza:
A tested karbantartására bőven elég a 4,5 km futás/kocogás. Naponta/két naponta ennyi futás szerintem teljesen jó!:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2013. jún. 19. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!