Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tudnék így sportolni?

Mit tudnék így sportolni?

Figyelt kérdés

Régen műtötték a térdemet,így egy csomóféle mozgás kiesik ez miatt (aerobic,futás,bicikli,stb).A fülem hajlamos a gyulladásra,ezért nem úszhatok.Sokszor jön ki lummbágóm,ezért arra is vigyáznom kell.Patthelyzetben vagyok úgy érzem!

Maradt egyedül a gyógytorna és az aquafitness (szigorúan kis vízben,hogy ne érje a fülemet a víz;ezek azonban távolról sem nevezhetők zsírégetőnek!)

Van a világon olyan sport,amit ÍGY még én is végezhetek?(És persze fogyni szeretnék tőle!)

2009. okt. 10. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok :(

Horváth Éva nagyon jó, keresd meg őt: [link]

Etka jóga lenne a következő tippem: [link]

(Az aquafitness az én rozoga térdemnek nem tett jót...)

A fogyásra viszont a megfelelő összetételű kalóriaszegény táplálkozás a legalkalmasabb.

2009. okt. 10. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Talán próbáld meg a kondit de csak a felső testedet edzve, mert a térdednek nem tenne jót gondolom ha lábra mennél.Vagy próbáld ki a kajak, kenu valamelyik evezős sportot.Jobb 5letem nincs.
2009. okt. 11. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem is kondi. Persze csak kezdő edzés kis súllyal kb 2-3 évig, már az megfelelően visszaerősíti az izületeket, talán még szép is leszel tőle.
2009. okt. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!