Van még egy ilyen gyerek? 2 éve kondizok, akkor 65kg voltam, mostmeg talán 66
Figyelt kérdés
izmosodtam azóta ,de nemértem, én eszek a legtöbbet a családban ,a tesóm 17 éves nála is többet eszek és ő 80kg ő is kondizik (nem olyan gyakran mint én) , azóta sokkal erősebb lettem de a súlyom nem gyarapodott 16/F ...
aki csak olyan választ tud hogy "de jó neked sokat ehetsz mégsem hízol" ,ezt inkább ne
2009. okt. 10. 21:47
1/4 anonim válasza:
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Vagy esetleg a zsírt elégetted és azoknak a kilóknak a helyébe izmot építettél.
2/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek olyan a testalkata,genetikája. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy egy alapból 60 kg-os ember sose lesz 95-100 kg. Lehet, de nem természetes úton. Tehát nem leszel 2 ajtós szekrény ha kondizol 20 éven át, mert nem olyan a testalkatod. Ha szúrod magad akkor lehetséges. Nem mindegy az sem, hogy mit eszel. Hiába eszel olyat amiben nincs kalória. Ehetsz abból 1 nap 100-szor is, 1 dekát sem fogsz hízni.
3/4 anonim válasza:
Utolsó ezt megcáfolom,én 55kiló voltam 16 évesen most 22vok és 2-3 év keményebb edzéssel 88kiló vok,és simán fejlődök és nem koxolok még nem,csak tápkieget tolok.
4/4 anonim válasza:
Kevés a ch! Nem enni kell, hanem zabálni! :)
Én 74 kg-an megeszek napi 500g ch-t hogy bírjak hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!