Nagyon vékony vagyok és hízni /erősödni szeretnék? Lent több
Figyelt kérdés
Szóval 173 centihez vagyok kb. 44 kiló. A lábaimat szeretnék izmosítani mindenképp, gondoltam erre futással, biciklizéssel, tornával. Valami tanácsot adhatnátok:D2013. jún. 15. 10:12
1/5 anonim válasza:
Elsősorban egészséges étrendet ajánlok, illetve méregtelenítés sem ártana meg. Hiszen ha valaki a normális súlya alatt van, az az egészség romlásának tudható be (ha nem genetika), mivel az emésztőszervek rosszul működnek.
A futás, torna, biciklizés jó ötlet, én még kiegészíteném jógával (nyújtás).
2/5 A kérdező kommentje:
Hát 2-3 hónapja derítették ki hogy gluténérzékeny vagyok, szóval azóta nem ettem semmit amibe van egy kicsi liszt is, ezt a paleolit féle étkezést kell tartanom, sok hússal, szóval szerintem az étkezés nem tudható be káros tényezőnek
2013. jún. 15. 10:36
3/5 anonim válasza:
Akkor tornázz, és ha nem látsz eredmény akkor próbáld ki a méregtelenítést, nekem is ez vált be, hasonló problémával küzdöttem.
4/5 anonim válasza:
Ha paleon vagy akkor az betudható mert nagyon kevés kaloriat viszel be. Egyél zsírosabb husokat, olivaolajat. Akár vehetsz valami tömegnövelőt abba nincs glutén.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!