16 leszek,182 cm, és 72 kg vagyok. Ez még oké is, de elég hájas. Mit tudnék csinálni? Mit javasoltok, hogy szeptemberbe már fel bírjam magm rángatni a kötélen, meg menjen a húzódzkodás a bodybuilder játszótéren?
Itt a nyár, elhatároztam, hogy teszek valamit. 2 naonta futok, de csak amennyi jólesik. Ha elégnek érzem megállok és sétálok haza. Semmi cucc nincs itthon, fekvőzni nem tudok, (szabályosat nem tudok) tehát nagyjából egy lúzer vagyok az ilyenekbe. De szeretném, ha szeptembertől én is fel tudnám húzni magam, meg fel tudnék mászni a kötélen, bírnék futni (a kupert) 11 kör helyett 21-et. Dupla pálya körül, 11-től 5-ös. De a 11-12 megy. Csak a gubi, hogy van valami a térdemmel. Azért is nem futok minden nap. Másnap fáj. Ma is, pedig tegnap ugyan keveset futottam. Meg olyan mellem van. Pedig már nem is akkora, mint volt. Fogyni nem tudok tovább, már alig eszek zsíros dolgokat, ennyit már muszáj, hisz paraszt legény vagyok :) nem romolhat meg a sonka-kolbász :D
Milyen edzést ajánlotok? Környéken nincs kondi, de nálunk még egy állvány sincs, amire felhúzhatnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!