3 éve thai-boxolok, de nyílt a közelünkben egy új terem. Csak én reagálom túl ezt a 2 egyesület közti "harc"ot?
Figyelt kérdés
Tehát 3 éve thai-boxolok és nyílt a közelünkben egy új terem.Ebben az új egyesületben tanítanak mindent.. mma-t és mindent mást is, egy csomó ellenségem pedig oda ment "tanulni", de én pedig nem szeretnék oda menni, én itt akarok maradni, de innen is elment egy pár ember az új egyesületbe... vélemény ? eddig nem volt ilyen nagy hírű ez a sport és engem zavar, hogy minden második ember akibe ütközök, az ott eddz...2013. jún. 13. 13:56
11/20 anonim válasza:
"aki ugyanarra a célra hajt mint én, nekem az ellenségem :D"
Őszintén? Nem tartalak többnek olyan 14-15 évesnél...
éretlen gyerekek vagytok még, ott van a probléma.
12/20 A kérdező kommentje:
Őszintén, utolsó leszarom a te véleményed, minek folyamat ugatni? :D egyébként pedig nem talált a tipped;)
2013. jún. 14. 16:25
13/20 anonim válasza:
Szerintem is rosszul tippelte az életkorodat az előző válaszoló, túlbecsülte az intelligenciaszinted, ugyanis a 10-12 évesek szoktak ilyen baromságokat összehordani.
14/20 A kérdező kommentje:
ámen, de te se találtál;) egyébként pedig ne is beszéljünk azokról a tizenévesekről akiknek a legnagyobb céljuk internet hősnek lenni;)
2013. jún. 16. 20:09
16/20 A kérdező kommentje:
remek :D
2013. jún. 19. 11:28
17/20 anonim válasza:
Csak akkor kéne szarul érezned magad hogyha beszólnak neked vagy elvernek mert a másik helyen jobban tanítják a thaibox ot
18/20 anonim válasza:
Különben meg írtad hogy "de én pedig nem szeretnék oda menni" ki kényszerített arra hogy te oda menj?
19/20 A kérdező kommentje:
látom kedves, te nem érted :D menj legózni :D
2013. jún. 20. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!