Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves vagyok. Az utóbbi időben sokat fogytam, és kicsit löttyedt lett a combom, a hasamon meg ottmaradt a bőr. Mit kell sportolnom, hogy a hasamról lemenjen a bőr, a combom meg picit fogyjon ? (nagyon széles a csípőm, így a combom is ezáltal vastag és nagyon zavar:/)

előre is köszönöm!

2013. jún. 13. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az történ véletlenül, hogy izomból fogytál, a zsír meg ottmaradt? Erős a gyanúm, milyen módszerrel adtad le a súlyt?
2013. jún. 13. 13:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lett volna izmom. Alapvetően nem voltam kövér, a stressztől nem volt étvágyam, nem ettem és így értem el a fogyást
2013. jún. 13. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, akkor elveszett jelentős tömegű izmod, és valamennyi zsír, de alapvetően ez utóbbi maradt. Ezt látod most. A megoldás az lenne, hogy ellenőrzött ch bevitelű és folyamatos aerob edzés mellett folytatott tömegnövelő étrenddel és súlyzós/saját testes edzéssel felépítenél magadra egy kis izmot, majd szálkásító diétával lefogynál.

És nem tudsz innen vagy onnan kedved szerint fogyni, ez genetika. Ha fogysz, akkor az egész testedről egységesen teszed.

2013. jún. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!