Alakformázás, na de hogy?
Na hát az a gondom h. nagy a hasam és kezdnek rajta kialakulni úszógumik, de hízni szeretnék( de csak is popsira, mert nagyon lapos) de ha sokat eszek még nagyobb lesz a hasam, és én úgy szeretném h. ha a hasam lapos lenne de a popsim husibb(szóval nagyobb)!
létszi segítsetek, mert nagyon tanácstalan vagyok! előre is köszi a válaszokat.!
A lapos fenék nem szép de a zsíros sem. Nekem a formás feszes izmos a legjobb. vagyis mozogni kell sokat. Például. Oldalt, és hason fekve lábemelés.
És adottság kérdése is hogy kinek milyen.
Nem tudom,nekem az izmos női fenék nem jön be (ld.:pl Bíró Ica:/
jobban tetszik a gömbölyű és husis.Ízlések és pofonok...
Mindenesetre az biztos,hogy hasra jók a klasszikus haspréses gyakorlatok (tarkóra tett kézzel,lábad közé bokszolva,oldalsó hasprés stb.)
Utálatosak,de hatásosak.Legalábbis nekem már párszor sikerült ledolgozni velük az úszógumikat,amikor jól nekifeküdtem az edzésnek...
A zsíros vagy, a feneked mégis lapos akkor mi is a bibi? Hát az, hogy nincs a seggeden izom...Ezen úgy lehet segíteni, ha neki állsz szépen sportolni.
Amúgy azt hogyan gondoltad, hogy zsírt akarsz, de csak a fenekedre? Elképesztő... XD
ám köszi a válaszokat, még írjatok létszi :D
ám még azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek, mi legyen az étrendem?, mert lehet ezért is lett 80-as derekam :S:s
-8 +9 --> 90-es derék, bocsi!
a hasam meg 101 cm lett:s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!