Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alakformázás, na de hogy?

Alakformázás, na de hogy?

Figyelt kérdés

Na hát az a gondom h. nagy a hasam és kezdnek rajta kialakulni úszógumik, de hízni szeretnék( de csak is popsira, mert nagyon lapos) de ha sokat eszek még nagyobb lesz a hasam, és én úgy szeretném h. ha a hasam lapos lenne de a popsim husibb(szóval nagyobb)!

létszi segítsetek, mert nagyon tanácstalan vagyok! előre is köszi a válaszokat.!

2009. okt. 8. 19:55
 1/6 anonim válasza:

A lapos fenék nem szép de a zsíros sem. Nekem a formás feszes izmos a legjobb. vagyis mozogni kell sokat. Például. Oldalt, és hason fekve lábemelés.

És adottság kérdése is hogy kinek milyen.

2009. okt. 9. 01:39
 2/6 anonim válasza:

Nem tudom,nekem az izmos női fenék nem jön be (ld.:pl Bíró Ica:/

jobban tetszik a gömbölyű és husis.Ízlések és pofonok...

Mindenesetre az biztos,hogy hasra jók a klasszikus haspréses gyakorlatok (tarkóra tett kézzel,lábad közé bokszolva,oldalsó hasprés stb.)

Utálatosak,de hatásosak.Legalábbis nekem már párszor sikerült ledolgozni velük az úszógumikat,amikor jól nekifeküdtem az edzésnek...

2009. okt. 9. 06:09
 3/6 anonim ***** válasza:

A zsíros vagy, a feneked mégis lapos akkor mi is a bibi? Hát az, hogy nincs a seggeden izom...Ezen úgy lehet segíteni, ha neki állsz szépen sportolni.

Amúgy azt hogyan gondoltad, hogy zsírt akarsz, de csak a fenekedre? Elképesztő... XD

2009. okt. 9. 23:18
 4/6 A kérdező kommentje:
ja nem, de hogy is szertnék a popsimra zsírt, ha nem az a gond hogy egyátalán nincs is popsim, a hátammal "egybeolvad" annyira lapos, a hasam meg nagy, ám 160 cm vagyok, 50 kg-val!
2009. okt. 10. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:

ám köszi a válaszokat, még írjatok létszi :D

ám még azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek, mi legyen az étrendem?, mert lehet ezért is lett 80-as derekam :S:s

2009. okt. 10. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:

-8 +9 --> 90-es derék, bocsi!

a hasam meg 101 cm lett:s

2009. okt. 10. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!