Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a baj az étkezéssel?

Mi a baj az étkezéssel?

Figyelt kérdés
85kg vagyok kb.Hát napi 350-450,500 g szénhidrátot viszek be változó hogy bírja a gyomrom,és emelett legalább 140-60 fehérjét vagy lehet picit többet,az étkezés abból áll hogy ebéd és vacsora rizs hússal és a a maradék szénhidrátot és fehérjét másból probálom összerakni ,zsömle felvágott mi egyéb és nem igazán látok semmi változást,pedig drasztikus az étrend átállás ,2-3x eszek többet

2013. jún. 8. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Leméred a kaját vagy saccperkb? Mennyi ideje eszel így? Nem egy hét alatt nősz meg...
2013. jún. 8. 00:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát tudom mi mennyi szénhidrátot takar szóval tuti van kb ennyi,mostmár 2 hete van így,előtte meg szintén már 2hete elkezdtem több fehérjét enni bár nem ennyire sok szénhidrátot
2013. jún. 8. 00:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyersen méred a szènhidratot? Lehet ez a dolog nyitja.
2013. jún. 8. 08:08
 4/9 anonim ***** válasza:

2 hét alatt mit akarsz? elhízni?

IDŐŐŐŐ. Egyél több zsírt, azzal megdobod a kalóriabeviteledet.

De elpöttyintettél egy kulcsfontosságút:

"változó hogy bírja a gyomrom.."

Hát ha sz.arul emészted meg a (sok sz.ar) kaját, akkor sok értelme van ennyit enni :D

2013. jún. 8. 11:43
 5/9 Osynho ***** válasza:

hiba: "zsömle felvágott mi egyéb"

Napi hányszor eszel? Mi a célod ezzel?

2013. jún. 8. 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:

a gyomromat úgy értettem hogy hogy már néha rosszul vagyok ,annyira tele eszem magamat

és egyelőre az lenne a cél hogy erőt növeljek az étrendemmel,de néha úgy tünik mintha még fogynék is,amit már picit abszúrdnak érzek hiába csak 2 hete megy

2013. jún. 8. 13:26
 7/9 Osynho ***** válasza:
Ha az edzést is 2 hete kezdted el, akkor simán lehetséges a fogyás, a megnövekedett tápanyagigény miatt.
2013. jún. 8. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet sz.ar az emésztésed, nem tesz jót a glutén a belednek.

Erőnövekedés, hát az nagyon nem ott kezdődik hogy szénhidrátot eszel. Az az izmok állapotán, az ideg-izom kapcsolaton, az izomfeszítés képességén múlik (mondjuk), a szénhidrátevés inkább rontHAT (nem feltétlen) a teljesítményeden, de hogy erőnövekedést összekapcsolni a tömegnövelő mennyiségű szénhidrátevéssel értelmetlen, az biztos.

Nem jó anyagcsere út az, hogy megevett cukorral működsz. Miért nem bírja a gyomrod? Mert értelmetlen, tévút.

2013. jún. 8. 13:44
 9/9 Linkoln ***** válasza:
Írtad hogy a korábbi ételekhez képest nagy a változás. Itt a hangsúly. Így már fejlődnöd kell. Pusztán időbe tlalik míg a szervezet rájön hogy állandó a megterhelés, és fejlődni kellene hogy ne terheljen meg annyira. Ez 2-3 hét. Addig nem fejlődhtesz sok mindent mint kezdő. Ha kalória plusszban vagy, és edzel mellé keményen, akkor fejlődni fogsz, még ha az étkezésed nem jó is. Sőt, nehezebb leszel. Adj időt.
2013. jún. 8. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!