Kézilabda:mennyire nehéz sport? Teljesen kezdő lánynak mennyire lehet nehéz? Mi a véleményetek róla?
Egyik osztálytársammal kézire fogunk járni,hetente 1x egy óra lesz:)
Mindketten kezdők vagyunk,vagyis általánosba a tornatanár próbált megtanítani kézizni,de kevés idő volt rá és nem igazán sikerült:(
Engem régóta érdekel a kézi,a tv-ben is szoktam kézi meccseket nézni.Tudok pár dolgot,de nem sokat,gyakorlatom pedig nincs.
Így mennyire lesz nehéz?
14,5/L
köszi az ötletet.NEm tudom összejönne,mert én itt lakok ahova járunk suliba de ő falusi.Egyébként ő jár táncolni hetente 4x Pestre tehát az a 4nap kilőve az utazás miatt is.1x van röplabdája + 1x a kézi.Így egy szabadnapja van de akkor meg próbál előre tanulni amit lehet,mert a tánc,röpi,kézi miatt amúgy nem sok ideje van.
de azért majd beszélek vele(:
Hát a kapus dolga a legdehezebb, amúgy dobni kell megtanulni és paszt fogadni...
Meg nem árt egy kis erönlét sem..
A gyakorláshoz csak labda kell és szabadidő..
Csak egy labda és egy fal kérdése az egész:)
Keress egy olyan falfelületet ahova tudsz dobálni, lehetőleg minél gyorsabban,és ha van kézre valófelcsatolható súlyod, még jobb. Persze párban jobb, mert nem ugyanaz a faltól fogadni a labdát, mint embertől,de kezdetnek megteszi.
Különösebben nem nehéz sport viszont kell hozzá egy kis tehetség
Mindenképp járj kondizni ha komolyabban akarsz foglalkozni a kézilabdával
A passzolást és a labda elkapását gyakorold.....
A cselek szintén fontosak, meg hogy legyen különbség a dobás és a hazaadás között
Amúgy sok sikert!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!