Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valami otthoni teljesen...

Valami otthoni teljesen kezdő, gépek nélküli edzséstervet tudnátok linkelni, vagy esetleg leírni?

Figyelt kérdés
A bodybuilder.hu nem jó, mert az egész konditemre épül, arra meg nincs lehetőségem. Egyébként tudom, szart sem ér kb. de szombatonként eljárok úszni 1-2 órát. Nem izomkolosszus akarok lenni, csak annyit hogy meglátszódjon. Jó lenne, egy teljesen kezdőknek szóló edzsés illetve étrend
2011. nov. 12. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés, Meztelen harcos további info: [link]
2011. nov. 12. 16:39
 2/9 lulu77 ***** válasza:
Fegyenc Edzést ajánlom. 6 féle saját testsúllyal végzett gyakorlat van benne - fekvő, guggolás, húzódzkodás, lábemelés, híd és kézenállásban fekvő -, 10 nehézségi fokozattal. Nagyon jók a gyakorlatok, Február óta csinálom, és elég sokat erősödtem már.
2011. nov. 12. 16:42
 3/9 A kérdező kommentje:
És ebben le van írva minden, hogy napi mennyit, mikor, étrend meg minden ilyesmi? Kezdő szintről indul ez az egész? Amúgy 15 vagyok ha számít
2011. nov. 12. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Meg még annyival egészíteném ki, hogy máshol írták, hogy igazából csak állóképeséget ad. Igazából én csak arra vágyok, hogy nyáron nyugodtan hordhassak fehér trikót, és látszódjon a karomon, hogy van rajta valami izomzat. Nem akarok kolusszus lenni, de egy jól kinéző, sportos testet szeretnék. Erre megfelel a könyv? mert akkor megveszem
2011. nov. 12. 21:22
 5/9 lulu77 ***** válasza:
Hát attól függ neked mi számít sportos testnek. Mutass egy képet és megmondom - a te mostani állapotodról is jó lenne szerintem egy kép. Én február óta csinálom, igaz hogy a kajára nem figyeltem oda, meg az egészséges életmód sem játszik nálam - 20 vagyok, hetente bulizok és iszok -, de így is tudtam valamicskét fejlődni - egész jó alapom volt -, de nem túl látványos. Én sem izomkolosszus vagyok, csak egy egészségesen sportos alkat szerintem, de ezt a kondisok pl kiröhögnék szerintem... Egyedül a kaja nincs benne, amúgy minden le van írva részletesen, a tökéletes kivitelezés, heti edzésterv stb. És teljesen kezdő szintről kezd, hogy tényleg mindenki meg tudja majd csinálni a nehéz részeket is. Mondom, az a 10 lépcső nagyon jól fel van építve, nagyon jó könyv - kivéve a kondiszapulós részt, de azt meg csak figyelmen kívül kell hagyni. Kajáról meg tegyél fel egy új kérdést, bár bodybuildren asszem van étrendkalkulátor, azt is használhatod nyugodtan szerintem.
2011. nov. 13. 10:46
 6/9 A kérdező kommentje:

190cm vagyok, és olyan 55-60kg kb. Elég sovány vagyok, eszek rendesen peid. Ilyen az alkatom.

Hogy kb mit szeretnék, az pedig ez lenne.

[link]

(a felugró kép)

2011. nov. 13. 20:45
 7/9 lulu77 ***** válasza:
Hát szerintem ennyi idő alatt - nyárig - ilyen testet csak saját testsúlyos edzéssel nem fogsz elérni... Ehhez inkább kondi kéne. Valamennyit fel fogsz szedni, de neked mivel 190 vagy sokkal több izom kell hogy meglátszódjon, mint nekem aki 175, és nekem is a Február óta való edzésekkel csak megközelíteni sikerült ezt az alkatot. Bár ha szerencsés alkat vagy és könnyen szedsz izmot, és emellé jól kajálsz, akkor nem elképzelhetetlen, de inkább ajánlanám a kondit...
2011. nov. 14. 19:44
 8/9 lulu77 ***** válasza:

[link]

Ezt sikerült "elérni" úgy hogy nem figyelek az egészséges életmódra... Szóval ezt nyárig el tudod te is érni, ha elég ez, akkor ajánlom nyugodtan a Fegyencet, ha nem, akkor meg marad a kondi...

2011. nov. 14. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:

lulu, ez bőven jó lesz. amúgy a könyvet ma vettem meg. most tartok a fekvőnél. még annyit kérdeznék tőled, hogy te felváltva csinálod? Tehát ha fekvőnél vagy akkor a fekvőt csinálod, és semmi mást? vagy fekvő, guggolás, húzó stb felváltva?

Amúgy hol tartasz? (a szintekben)

2011. nov. 15. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!