3/8 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan rá gondoltam, csak az ő neve ugrott be először. Konkrétan azt szeretném tudni, hogy naturálban tényleg elérhető e ez a forma..?
2013. jún. 5. 19:28
4/8 anonim válasza:
Hát, a versenyzők kritikus pont, mert oda aztán tutira le kell szálkásodni, versenyen kívül nincs is értelme ennek, mert az az állapot csak nagyon rövid ideig fenntartható.
Az izomtömeg mennyiség viszont szerintem elérhető naturálban, csak ugye jóval fedettebb lesz az ember lánya.
5/8 anonim válasza:
Azért ekkora csöcsöd nem lesz bármit is csinálsz :)
6/8 A kérdező kommentje:
:D Nem arra gondoltam
2013. jún. 5. 20:15
7/8 anonim válasza:
Mondjuk azért Vivi nagyon ektomorf alkat. Amikor először szerepelt a BBTV-ben, beismerte, hogy mielőtt elkezdett edzeni nagyon vékony volt, és nehezen szedett fel tömeget a kezdeti időkben.Neki így biztos könnyebb diétázni. Szóval azért ez is közre játszik, ehhez a szálkás formához.
8/8 anonim válasza:
Örök szabály, hogy aki szinpadon áll, az használ teljesitmény fokozókat. Aki az ellenkezöjét vallja az hazudik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!