Elsősorban futókhoz lenne pár kérdésem! Hogyan kéne elkezdeni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hány évesen kezdted?
Nem lenne késő 13 évesen?
Heti hányszor futottál?
Hány versenyen voltál?
Hány díjat kaptál?
Jársz valamilyen egyesületbe/jársz edzőhöz?
Az a gond, hogy most döbbentem rá, hogy mennyire szeretnék futó lenni.Csak egy a gond: a suliban egyáltalán nem én vagyok a legjobb futó.
Hogyan kezdjem el?
2013. jún. 5. 14:00
1/2 anonim válasza:
Mindenképp úgy kezdd el, hogy minden nap fuss annyit, amíg úgy nem érzed, hogy már nagyon kezdesz elfáradni. Akkor állj meg, és másnap kicsit többet fuss. A szervezeted hozzászokik a sok futáshoz, és egyre többet tudsz majd lefutni. 13 évesen nem késő elkezdeni, sőt ideális kor. Ezt a tanácsot egy edzőtől kaptam, amikor konditeremben voltam. Remélem tudtam segíteni. :))
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. jún. 7. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!