Szerintetek milyen márkájú cigivel érdemes elkezdeni dohányozni (dohányzást ellenzők ha lehet, most ne válaszoljanak), és aki már tartósan csinálja, milyen voltozásokat vett észre? Elsősorban szellemi munkára gondolok
Nagyon egyszerű vegyél 2 dobozzal.
Az egyik mondjuk legyen egy jó féle(Marlboro,Davidoff,Dunhill,Lucky), míg a másik egy gagyibb(Bond,Golden Gate,Chesterfield).
Próbáld ki mindkettőt és kiderül mi kell neked.
Ha meg ízesítettet akarsz venni akkor nem cigizni kéne barátom, arra ott van a vízipipa. Mentolost szívják csak a csajok.
Habár mindössze 10 éve dohányzom, szerintem ha a szellemi teljesítőképességedet akarod fokozni (főleg ha hosszú távon), akkor nem a dohánnyal kellene próbálkozni.
Ha alaposabban utánakeresel, akkor találhatsz valamiféle kimutatásokat erről, pl. IQ-tesztet kitöltőkön mérték fel, hogy a teszt töltése közbeni dohányzás ált. jobb eredményt hozott, míg a tartós dohányzás rontotta a dolgot. Persze az nem szerepelt ott hogy mégis melyik mennyivel befolyásolta a dolgot, meg ez olyan hiszem-ha-akarom jellegű dolog.
Ha mindenáron dohányozni akarsz, akkor valami közepes cigarettát vegyél elsőre, mondjuk kék Multifiltert.
A Dunhill, Davidoff és társaik szerintem minden alap nélkül túl vannak dícsőítve; a Pall Mall újabb fajta (talán pár éve alkalmazott) szűrőjét én nem szeretem. Mondjuk Szofival kezdtem, de jó régen vettem olyat, nem tudom milyen lehet mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!