Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok?

Milyen sportot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nos, az én problémám az lenne, hogy sokat fogytam, 20 kg-ot mégpedig az éhezéses módszerrel. A testtömegem jelenleg 61-63 kg között mozog de ezt a súlyt már tartom egy jó ideje. A hasam és egyéb testrészem már nem olyan feszes mint régebben volt. Milyen sportok vannak amikkel feszesebb lehet a hasam, a combom és a fenekem ?

Nagyon szépen kérlek értelmes válaszokat ! :)

2013. jún. 2. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Feszes izomépítéssel lehetsz, erre pedig a módszer a súllyal való terheléssel végzett edzés. Ez lehet saját súlyos, de szerintem a súlyzós eredményesebb. A jó alak megkívánja még az alacsony testzsírt, ezt diétával és aerob edzéssel érheted el.
2013. jún. 2. 15:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Már több mint egy hónapja járok naponta fél órát futni, de nemsok változást tapasztaltam. Most vagyok 58kg, de feszesebb nem lettem :(
2013. júl. 19. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont ezért mondtam, hogy feszes izomépítéssel lehetsz, és le is írtam, hogy ebbe a körbe milyen edzésmódszerek tartoznak. A futás nem ilyen. Mellesleg fél óra futás nem sok és nem is egy-két hónap után kellene eredményt várni. 45-60 perc kellene, ezt legalább heti 3x elvégezni. A súlyzós edzés nagyjából még ugyanennyi napot tenne ki, de ha nagyon muszáj, lehet néha egy napon is végezni a két fajtát.

A végére hagytam a legfontosabbat, a táplálkozást. Ha te az éhezéses módszert választottad, akkor ott nagyon nagy baj van, ugyanis ez nem a helyes út a jó alak felé. Nemcsak hogy nem érheted el vele a célodat, még egészségtelen is, nettó hasznod nem lesz belőle.

Elmondom neked a receptet; feszes két dologtól lehetsz:izom+kevés zsír. Nos, ez előbbit csakis tápanyagokból tudod felépíteni, nem vagyunk növények, hogy szinte a semmiből előállítsuk testünk anyagait. Bizony enni kell, természetesen nem mindegy, hogy mit. Ha nincs rendben az étrended, ha éhezel, akkor nem leszel formás, inkább fogsz hajlani egy alaktalan puhás kis test felé. A zsír leadására sem a legjobb módszer az, hogy éhezünk, az avatatlanoknak paradoxonnak tűnhet, de fogyásnál is hivatalosan enni kell (az edzés mellett persze), nem is keveset. Tudtad például, hogy a fitnesguruk, a sportmodellek akár napi 5-8x, 2-3 óránként is esznek? Ha rájuk akarsz hasonlítani, akkor efelé kellene tendálni. Ha kész vagy arra, hogy átszabjuk az étrendedet, akkor írj, és nem mellesleg összeállítunk neked egy kis edzéstervet is.

2013. júl. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!