A helyben futás ugyanolyan hatásos mint ha elmennék kocogni?
én is 100kilo vok és futok... na jó 191cm:)
kül sokan ezzel a mit szólnának mások dumával leplezik a lustaságot...lehet tudatalatt! ha nem fogadod el magad mástól se várd el!
A helyben futás is több mint a semmi, főleg úgy, ha váltogatod az intenzitást, néha széles terpeszben taposol és néha váltasz ugrálásra. Nekem ez anno bevált és szórakoztató volt. Mindenféle térdemelések, sarokemelések... stbstb Legyen változatos és hallgass jó zenét közben.
Egy megfelelő futópad nem kerül feltétlenül 1 millába, az enyém 150 ezer volt, az én igényeimnek tökéletesen megfelel. Nincs kímaberendezése, beépített tvje meg hasonlók, de megy 16km/h-val, 12 fokozatos az emelkedése, van 6 futóprogramja is... 3 éve nyüstöli a család és még soha semmi baja nem volt.
Sziasztok!
Én is futottam eddig kint a szabadban minden másnap 3/4órát, de most kénytelen vagyok a szobában helyben futni, mert csúnyán megsérültem (elrúgtam a nagylábujjam,a körmöm beszakadt csúnyán). Nem tudok cipőt húzni, ezért mezítláb futok helyben, váltogatva magas-térdemeléssel, terpeszben futással, ugrálással,legalább 50 percig. 2 réteg szőnyeg+2takarót teszek a földre, hogy puha talajon fussak. Elég ez addig amíg meggyógyulok, hogy szinten tartsam magam, vagy egyáltalán nem ártok ezzel? Nem káros a helyben-futás?
Köszönöm előre, ha valaki tudná a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!