Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok a kényes...

Linkoln kérdése:

Ti mit csináltok a kényes izülettel? Ha valamelyik gyenge lácnszemnek tűnik, mit tesztek vele?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 21:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyi plussz infó hogy az nem megoldható hogy edzek anélkül.
2013. máj. 28. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem például a vállam elég kényes, én azt csinálom vele, hogy alaposan bemelegítek és megpróbálom kímélni, tehát mivel testépítek nem végzek olyan gyakorlatokat amivel ÉN 100% hogy tönkre vágnám magam, mint például nyak mögül nyomás, tehát összességében ha bemelegítesz, átmozgatod az izületeket és ha edzel próbálsz rá vigyázni akkor szerintem rendben lesz minden. De ha például csuklód kényes, akkor csuklószorító, szóval ilyen segédeszközöket nyugodtan lehet használni.
2013. máj. 28. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Az alap a jó bemelegítés, nekem a térdem fáj néha, viszont ha guggolás előtt berakok 5-10 perc szobabiciklit, végzek pár lábnyújtást kis súllyal, és fokozatosan terhelek nem max súllyal egyből. A másik ami fontos a gyakorlatok szabályos végzése.
2013. máj. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!