Ismerősöm rákos lett lehet hogy a szteroidtól amit szedett?
Figyelt kérdés
ismerek egy srácot szúrta magának a szteroidot , én anno halottam valahol hogy szúrni nem szabad mert ha van hajlamod kihozza a rákot,
a srác csak azt mondogatja hogy egy kúrába senki se hal bele nem attól van hanem attól hogy sokat idegeskedett.
most 21 éves ,de kokszal is csak a 90 kiló ment ki neki 3 szor ,szerintem ez az abszolút idiótaság ,sajnálom azért.
mit gondoltok erről?
2013. máj. 28. 15:13
1/6 A kérdező kommentje:
"de kokszal is csak a 90 kiló ment ki neki 3 szor" mármint fekvenyomásnál
2013. máj. 28. 15:14
2/6 anonim válasza:
Az attól függ, mit szúrt, a növekedési hormon tényleg okoz ilyet, azon kívül ki tudja, sajnos a rák manapság 10 éves gyerekeknél is előjön.
3/6 anonim válasza:
Ez nem attól függ, hogy szúr vagy tablettást nyom, hanem genetika és hogy mit szúr, mit nyomat tablettában. Utóbbi is okozhat gondokat. Nem a kiszerelés formája (ampulla vs tabletta) a döntő, hanem hogy mi van benne és arra az adott egyén szervezete hogy reagál. Egy kúrával is lehet gond. de az igazság az, hogy nincs egy kúra csak első kúra!
4/6 A kérdező kommentje:
írjatok már még
2013. máj. 28. 16:59
5/6 tap bela válasza:
Húú hát rákos sejtek búrjánzás az annyi mindentől függhet!! A genetika az biztos közrejátszik.
6/6 anonim válasza:
Nem nagyon lehet mit írni. Ezt nem lehet megmondani így, még az orvosok sem tudják. Nagyanyám rákban halt meg, sosem koxolt, volt évfolyamtársam 8 évesen halt meg rákban , volt osztálytársam leukémiás volt 10 évesen, meggyógyult, egy barátomnak pedig hererákja volt, ő is meggyógyult, ebből egyikük sem használt szteroidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!