Milyen gyakorlatokat végezhet karra ez az ismerősöm?
Figyelt kérdés
Egyik férfi ismerősöm elég sportos, a karja érdekesmód eltér egy átlag sportos kartól. Mondjuk nekem tetszik, csak annyira fura, mert oldalnézetből előre nem dudorodik ki az izom, azonban hátrafelé annál inkább.
Mit sportol szerintetek? Vagy csak simán oda edz többet?
2012. dec. 31. 16:49
1/9 dirtboy válasza:
magyarán a tricepsze az ami nagyon feltűnően fejlett a bicepsze meg annyira nem.
sejtelmem sincs mit sportol,szabad a gazda.
2/9 anonim válasza:
Gondolom, hogy sok fekvőtámaszt nyom, amivel a tricepsze erősödik (többek között), de a bicepsze ettől még fejletlen.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én sem tudom mit sportolhat, az iwiw-adatlapja szerint szeret fallabdázni, na de ez jelenthet akár évi 2-3 alkalmat is, nem feltétlenül rendszeres, csak mert kiírta. Szóval biztos nem csak ezzel tartja formában magát.
2012. dec. 31. 17:43
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek jól mutat egy ilyen kar? Tehát hogy a bicepsz nem annyira fejlett, a tricepsz azonban igen.
2012. dec. 31. 17:44
5/9 dirtboy válasza:
egyáltalán nem,pont hogy arányosnak kéne lennie
6/9 anonim válasza:
Az mutat jól, ha van bicepsz is.:)
7/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, kiderült, hogy ez a pasi fitneszedző volt korábban! :)
2013. jan. 3. 14:23
8/9 anonim válasza:
Akkor elég gáz, hogy így néz ki, bicepsz nélkül. Én nem vagyok edző, de minden izomra edzek normálisan.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Jó, hát neki is van bicepsze, de tény, hogy a tricepsze fejlettebb. :D
2013. jan. 3. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!