Ízesítetlen myproteint akarok venni, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Ha csak úgy magába innám/enném zabpehellyel, akkor milyen íze van? olyan mint a tejnek, vagy pedig valamilyen tejes, vizes katyvasz íze van? Valamint, ezt mivel lehetne feldobni? (annyi pénzem jelen pillanatban nincs, hogy vegyek mellé egy ízesítettet is, és fele-fele arányba rakjam) Szóval ezt kilőve mivel lehetne ízesíteni?2013. máj. 27. 18:46
1/15 anonim válasza:
Édesítővel simán sem rossz, én fahéjjal, kávéval, vagy FlavDrops-al ízesítem.
2/15 A kérdező kommentje:
De natúrban milyen?
2013. máj. 27. 18:57
3/15 anonim válasza:
Ha nem teszel mellé édesítőt sem elég ízetlen.
4/15 A kérdező kommentje:
De olyan íze van mint a tejnek? :)
2013. máj. 27. 19:07
5/15 anonim válasza:
Igen, olyasmi, elég jó ízesítetlenül is, de én vettem mellé vaníliás Myprotein ízesítő cseppet, így azzal csak csepegtetek 8-10 cseppet és finom vaníliás shake lesz.
6/15 tap bela válasza:
A Myprotein Impact Whey koncentrátum semleges ízben, vagy az izolátum tejjel keverve tej ízű, vízzel kissé rosszabb.
Haverom vett egy semleges 5kg-osat 16.100Ft-ért, vett mellé 1 MHN 3kg-osat csoki-kókuszt 12.300Ft-ért és fele-fele arányban kevergeti.
De lehet kapni 1.350Ft-rét Flav Drops ízesítő, ami 0kcal-ás tehát akár diétázáskor is használható.
7/15 A kérdező kommentje:
És egy fiola FlavDrops meddig tart ki? (ha mondjuk nepi 2x ennék fehérjét, plusz heti 3x edzés után)
2013. máj. 27. 19:54
8/15 anonim válasza:
Egy kis flakon 50ml. 10 csepp az 0,5 ml. Tehát 100 turmixhoz elég.
10/15 A kérdező kommentje:
Azt lehet tudni, hogy milyen édesítőszer van benne?
2013. máj. 27. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!