Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alakomról...

Mi a véleményetek az alakomról? Felvehetem a fürdőruhát mások előtt? Vékonynak vagy inkább teltebbnek mondanátok az alkatom?

Figyelt kérdés

sziasztok.:) közvélemény-kutatás!:D sok gondom volt már az alakommal, de jelenleg a hasam az amivel nem vagyok megelégedve... túl nagynak látom, meg aránytalannak... de mivel ezzel nem lesztek túl okosak, mutatok pár képet az alakomról. elsősorban fiúk véleményét várom(főleg ha velem egykorúak kb, az még jobb!) azért is érdekel annyira, mert jövőhét szerdán megyek fürdeni az osztályommal és nem szeretnék előttük fürdőruhába lenni :S azt hiszik hogy milyen vékony vagyok (mert ruhán az mutatkozik) aztán kiderül hogy mégsem :(

legyetek hozzám tényleg őszinték, és elfogadok tanácsokat is, amik használnak másfél hét alatt! köszii, 15/l

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 27. 16:29
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
A 19-es legalább megmondja a frankót!!
2013. máj. 29. 08:41
 22/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy! :)
2013. máj. 29. 09:41
 23/33 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak önbizalom hiányod van és csak azért van ez a kérdés ha igen akkor:

NAGYON CSINOS LÁNY VAGY. NINCS A TESTEDDEL SEMMI BAJ.

Tényleg ez az igazság anyuval kapcsolatban. A virtuális krumplival mit kezdesz annak már csak a fantáziád szab határt. :)

2013. máj. 29. 11:41
 24/33 anonim válasza:
Virtu krumpliiiiiii..... :)
2013. máj. 29. 13:11
 25/33 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs nagy hasad, jó alakod van (bár kicsit lehetne formálni) :) Büszkén vállald a tested, sok korodbelinek még hasonló sincs :)
2013. jún. 2. 01:17
 26/33 anonim válasza:

"sok embernek még ilyen sincs"

azért nem egy istennő alkat,én nem akarnék ilyen lenni!amúgy meg nem mindenki hasra meg combra hìzik,mint itt is oldalra,csìpőre megy a zsìrocska,mert ha natúr ilyen lenne akkor a cicije se lenne ilyen kicsi

2013. jún. 2. 12:12
 27/33 anonim válasza:
Azért nem ártana neked pár plusz kiló. Akkor aztán igazán bejönnél nekem :)
2013. jún. 2. 12:34
 28/33 anonim válasza:

szerintem rohadt jóóó alakod van.....:DDD

és egyáltalán nem aránytalan meg nagy a hasad,szerintem így pont tökéletes.:) 15/l

2013. jún. 2. 12:40
 29/33 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))
2013. jún. 2. 15:30
 30/33 anonim válasza:

Nekem nagyon bejön a tested.

19/F

2013. jún. 3. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!