Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetem egymas utan 2x...

Felvehetem egymas utan 2x ugyanazt a magassarkut?

Figyelt kérdés
Magassarkurol van szo. Elsoaldozason volt rajtam egy fekete magassarku, es most ugyanazt szeretnem felvenni. Azert kerdezem, mert van 1 csaj, aki mindig megbamul, hogy mi van rajtam es szo szerint a legnagyobb pleykafeszek.
2013. máj. 15. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne vehetnéd?

Tudtommal nincs érvényben egy olyan divatszabály, hogy "amit már egyszer viseltünk, azt ki kell dobni".

Kinek mi köze hozzá, hogy Te mit hordasz? Aki másokat kibeszél, annak nagyon unalmas lehet az élete.

2013. máj. 15. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha annak a másik csajnak akarsz megfelelni akkor kérdezd tőle. Ha nem, akkor meg vedd fel amit te akarsz és ne érdekeljen más.
2013. máj. 15. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A cipő nem egyszer használatos tárgy. Jó hogy nem minden alkalomra újat vesz az ember. Húzd fel nyugodtan, a csaj véleménye meg ne érdekeljen.
2013. máj. 15. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
58%
Nem, igaziból azt a cipőt soha többé nem kéne felvenned.
2013. máj. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!