Most értem haza az a gondom hogy egy idióta cigány meglökött és majdnem nekem támadnak 4-en 5-en! Shuffle táncot táncoltam és ideges voltam szorongásom van és hazajöttem.
Anyira szarul érzem magam, ö is Ide valósi. Jól ettem hogy hazajöttem ? Meglökött és el akkart zavvarni hogy én ne táncoljak ott.
Azért is kérdeztem mert ha nyáron mondjuk barátnőmel mennék akkor csak el kell őket valahogy intézni :) .
2013. máj. 27. 20:46
22/30 anonim válasza:
Több évnyi gyakorlás, mire reális esélyed lesz tényleg megvédeni magad. Nyárra legfeljebb a hited erősödhet, hogy felkészültebb vagy..
Ebből az következik hogy ideje elkezdeni tanulni, gyakorolni.
2013. máj. 27. 20:54
23/30 anonim válasza:
Csá!
Ha cigánnyal verekedsz akkor ugy menj neki h nagyon meg akarod verni. Ha nem vered meg annyira és mondjuk döntetlen akkor holnap már 20-an lesznek a suli előtt! Én mindig ugy mentem nekik h nagyon megverem őket. ÉS NEM szabad félni! Ha félsz akkor nagyon el leszel taposva! Cigánnyal mindig ugy kell hozzáállni h dupla vagy semmi. Ha dupla, téged mindenki tisztelni fog. Ha semmi inkább nem mondom.....
Üdv.
2013. jún. 2. 17:24
24/30 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van! Ha cigánnyal verekszel maximális koncentrálás kell és önbizalom. Mert ő is úgy megy neked, hogy mos kivégez! Neked is arra kell menned, hogy jól megvered. Ők az erőből értenek. Ha győzöl tisztelnek, ha kikapsz, a csicskájuk leszel. És hidd el a cigóknál könyörtelenebb csicskáztató nincs. Megtörnek, elvszik a büszkeséged, véged lesz. Fe ha nyersz, akkor tisztelni fognak! Válassz!
2013. jún. 16. 09:56
25/30 anonim válasza:
Mindig legyél kemény velük.Soha ne engedd,hogy ő üssön először vagy ő diktálja az iramot.ha fellök megbódulsz és könnyű célpont vagy.Ha látod hogy neked akar menni rögtön üsd le vagy térj ki előle valahogy.Ezenkívül higgy magadban.Ne hagyd,hogy elboruljon az agyad és dühből bunyózz.Légy higgadt.Legegyszerűbb ha ököllel ütöd-Rúgni nem tanácsos ha nem vagy elég gyors.Testharcba ne menj le velük.A könyökös ütés viszont nagyon hatásos.DE LEGJOBB HA ELKERÜLÖD AZ ÖSSZES ROHADÉKOT MESSZIRŐL!Ha lehet persze.És kedves hazánkban nem létezik önvédelem.Engem például egyszer félholtra vertek a romák a rendőrség pedig semmit se csinált.Eltusolták az ügyet.Ha cigó veszély van a környéken jobb ha felkészülsz egy esetleges támadásra.Mindig légy résen és néz a hátad mögé.Elfutni pedig nem szabad,mert akkor szabadon hagyod a hátad és leszúrhatnak.Ha nincs választásod akkor viszont meg kell próbálni elrohanni.Ha futsz a lényeg,hogy okosan.Akadályokon át.Próbálj kerítéseken átmászni vagy parkoló autók között eltűnni előlük.Persze ezt akkor ajánlom ha elég gyors vagy.A lényeg,hogy ne add fel és védd az életed foggal körömmel!Sajnos általában csapatban,fegyverrel mennek így nincs sok esélyed,de légy kemény és ne add fel.Ha verekszel felmegy az adrenalin és az löketet ad.Ezt használd ki,de vigyázz, hogy ne boruljon el az agya.Nálam például ha felmegy az adrenalin csőlátásom lesz.Csak előre látok és ütök mint az állat.Na sok sikert!:)
2013. jún. 26. 17:45
26/30 anonim válasza:
23. válaszoló vagyok.
Köszönöm 24., h igazat adtál nekem.
Az utolsónak félig-meddig van igaza. Nem szabad elfutni, holnap megint jön a fél cigánytelep és cs€szheted. Legvégsőbb esetben pedig vigyél kést magaddal és félemlítsd meg őket, ha rád tapadnak. A futást nagyon nem támogatom. Soha nem voltam a futás híve.
2013. jún. 28. 14:19
27/30 anonim válasza:
Egyedül egyébként nehéz elijeszteni őket.A futás pedig kockázatos.Nem hiába mondják mindig,hogy ne vedd le a szemed az ellenfeledről.Öt felnőtt,felfegyverkezett embert pedig nemigen tudsz megverni.Ez most nem egy Jackie Chan vagy Bruce Lee film hanem a valóság.Mérlegelni kell.Csak cselesen.Nem mindig jó ha fejjel nekimész a falnak.De elszántságnak és hitnek lennie kell,hogy megnyerd a harcot.Általában egyébként a cigókkal úgy van,hogy ha egyet csúnyán helyben hagysz akkor a többi elszalad.Csak utána 80% az esélye,hogy visszajönnek.Velem már előfordult,hogy két hétig folyamatosan vadásztak rám.Ilyenkor jobb ha fegyverrel jársz.Azt tanácsolom,hogy öten-hatan haverokkal menjetek mindig bulizni vagy akármit csinálni,mert csak abba mernek belekötni aki egyedül van.
2013. júl. 3. 11:51
28/30 A kérdező kommentje:
:) Hát igen jó 5lett hát nehogy már ne mehessen az ember szórakozni mert egy cigány kötekedik!
2013. júl. 4. 10:48
29/30 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszókat! Hasznosak voltak :)
2013. júl. 4. 10:48
30/30 anonim válasza:
Régi kérdés, de amúgy, igen, kés. Ha már választani kell, hogy ő hal meg, vagy én, akkor nem remegne a kezem, egyébként meg beszarás, hogy akárhol vagy, azt kell lesni, hogy mikor támad rád 1-2-9-20 ork
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!