Önvédelem cigány ellen?
Helló
Most értem haza az a gondom hogy egy idióta cigány meglökött és majdnem nekem támadnak 4-en 5-en! Shuffle táncot táncoltam és ideges voltam szorongásom van és hazajöttem.
Anyira szarul érzem magam, ö is Ide valósi. Jól ettem hogy hazajöttem ? Meglökött és el akkart zavvarni hogy én ne táncoljak ott.
"Amúgy jól tetted, nem éri meg ilyenek miatt ekkora balhét kirobbantani egy ilyen ügy miatt.
Szerintem azért érdemes valamilyen önvédelmi sportot tanulni vagy önvédelmi ezközt venni, pl riasztópisztoly"
Ebben az esetben sokra nem ment volna a riasztópisztollyal, mivel be sem vihette volna, de ha mégis bevitte volna és használta volna, akkor a kidobók dagasztották volna ki. És lehet, hogy még rendőrségi ügye is lett volna belőle.
A kérdésre válaszolva ha találkozol vele, ne lássa rajtad hogy félsz.
(egyébként nem tudtam hogy ez most milyen tánc, de ahogyan utána néztem, lehet hogy nekem sem tetszene, ha mellettem táncolnál egy olyan táncot, amihez kb20 négyzetméter hely kell:)
Én ökölvívásra járok, szerintem te is kezdj el egy önvédelmi vagy küzdősportot, ha a környékeden nem kisebbség a kisebbség (értsd: sok a cigány).
Ha nem vagy jó bunyós és nem is akarsz az lenni, akkor hordj magadnál paprikasprayt, vagy gázpisztolyt (az utóbbihoz engedély kell), és mindig legyél társaságban, mert ha látják, hogy nem vagy egyedül, akkor félni fognak, akkor is ha duplaannyian vannak.
IGEN, KÉS.
Egy-két dolgot érdemes nagyon gyakorolni harcművészetek pusztakezes készségein, ütéstechnikáin kívül - az a kés + riasztófegyver ismeret. A gázspré/pisztoly mindenki szerint hasznos. Helyes, szerintem is.
Egy késnél nem számít, hogy kicsi a megállító ereje, akkor még tökön rúgja vágás közben. Nem gyomron szúrni kell, hanem szép cikornyás vágásokkal annyi inat átmetszve, hogy kiugrik a bőréből - de még akár ellátható a seb. Ez megállító. Ha meg nem akkor átmetszi a torkát egy kis vágással, egy 70 millis kis pengével. ÉS? Utcán, azon gondolkodik hogy ki hogy éli majd túl? Nem Aikido mesterről van szó, akinek hatalmában áll az élet csodálatosságával törődni élet-halál harc közepén is, hanem egy átlagos fiatalról, akinek szükség esetén túl kellene tudnia élni.
Őt vonják felelősségre, ha kinyírja a támadóját? Hát lehet. Én mégis kuncogok ezen.. jobb büntetve élni, mint jogilag feddhetetlenül kivérezni.
Amúgy ez a mindenkit megbüntetnek aki jogos önvédelmet használ nem lehet más mint kamu. Ha túl sem éli a támadó (és általában ez a biztos módszer, mert akkor nem tud tanúzni, akkor nem tud hátba szúrni, a legtöbb ember ha képzett is nem engedheti meg, hogy kíméletesen hatástalanítson egy IGAZI támadót) akkor nem lesz aki tanúzzon.. találják meg, persze a rendszeres késelőket sem tudják elkapni, azt aki egyszer, önvédelemből öl azt biztosan. Ez számomra ezotéria.
Jól tetted. Az önvédelem ott kezdődik, hogy nem keveredünk balhéba, vagy ha igen, akkor nagyon gyorsan lelépünk.
Sérült önbecsülésbe még nem halt bele senki, másba annál inkább...
van egy szuper titkos fegyver ellenük a neve a TISZTASÁG egy
vízipisztolyt megtöltesz szappanos vízzel eltalálsz egyet és azon nyomban szörnyethal WHÁÁÁHÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MEGOLDÁS:
-Jelentsd be
-Acélbetéte bakancs--> hidegben
-Agresszív kutya a német juhásztól szarnak a cigányok a rotweilertől szintén.
-bicska
-önvédelmi tanfolyam
-konditerem
-Mentálisan készülj fel, hogy lesz még több ilyen
Növelheti az esélyed: küzdősport edzés, boxer
Így már talán megúszod a dolgot . Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!