Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez a szer tényleg annyira...

Ez a szer tényleg annyira hatásos mint amennyire írják?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 4. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A világ legnagyobb fogyatékosa aki az ilyeneket elhiszi!
2009. okt. 4. 19:23
 2/4 anonim válasza:

Ha mindennap rendszeresen csinálsz fekvőtámaszokat, hasfelhúzást, meg hátfelhúzást (úgyértem h földön és emelgeted magad) és persze egyre többet csinálsz akkor neked is ilyen lesz.

A tabletákkat (vagy nem tom mi az) inkább szerintem is hanyagoljad. (Y)

2009. okt. 4. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

ááá...

1.) 2 hét után nem fog senki se elérni ilyen eredményt, mint amit a csávó ír a történetében.

2.) A reklám kb. olyan színvonalú mint a fogyasztószerek marketingje "beveszed a bogyót és attól eléred a célod"

inkább fektesd kajába az árát...

volt nálam is amikor inkább a tápkiegbe fektettem a hangsúlyt mint a kajára, de rá kellett jönnöm hogy a kaja sokkal többet "hoz" mint az agyonreklámozott tápkiegek

2009. okt. 4. 19:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szándékozom semmiféle szert szedni, edzek én nélküle is, csak érdekelt hogy van e valami alapja ennek, mert elég érdekes.

/Bár számomra már ott megbukott a dolog, hogy 1-2 nap alatt több olyan bejegyzés született hogy a cikk miatt x hete használják./

2009. okt. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!