Lányok! Futásnál milyen melltartót használtok? Sajnos nike sportmelltartó nekem drága, viszont a kínai nem tudom, hogy jó-e. Mit ajánlotok, ami kényelmes és bevált?
Én egy olcsó kínait használok. Az nekem nagyon kényelmes, csak vásárlás előtt javasolt felpróbálni, mert ott a méretekre nem szabad adni nagyon.
Én néha tornadresszt húzok futásra, az is olyan mint egy melltartó, csak védi a derekam plusz egybe van a bugyival is. Persze veszek az alá egy laza bikini felsőt, meg egy kényelmes tangát, de így jobb futni mert kényelmesebb mint a sport melltartó. De ha nincs időm kimosni a dresszem mert sajnos csak kettő van és én minden használat után mosom, akkor sport melltartó és póló plusz nadrág kombináció.
Használtruha boltban nézd meg!
Fortunában(csak sport cuccok vannak) mindig van! És ott 1000-1500ft.
Viszont ha nem szolnoki vagy akkor a Hádában találhatsz, szintén ennyiért.
Nekem nagyok a melleim, sportmelltartót utcára hordok. Sporthoz még le is kell fáslizni, hogy ne ugráljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!