Íjászat? (rövid kérdés, ezért helykitöltés)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most szeretném elkezdeni hobby szinten az íjászatot. 163 cm, 50 kg, 15 éves, jobb kezes vagyok. Minél olcsóbban szeretnék belőle kijönni, mert ha jobban megtetszik csak akkor fektetnék bele több pénzt. Egy nekem való íj és 2-3 db nyílvessző érdekelne. Remélem tudtok egyet ajánlani minél olcsóbban. Ha még valamire szükség lenne, írjatok.
2013. máj. 21. 20:48
1/3 anonim válasza:
Én egy Kassai magyar íjat fogok venni, ami 26 000 Ft. Nem a legolcsóbb de ismerem magam, hogy ha meg is unnám, egy idő után ismét visszatérnék az íjászathoz ezért megveszem. Egyébként itt van egy link : [link] <--- a gyakorlóreflexíj nem olyan drága :)
Remélem vmennyire tudtam segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, segítettél. Esetleg nem tudnál dobni egy linket a kassairól?? :)
2013. máj. 23. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!