Miért van az, hogy a vékony lányok lusták, a ducibbak meg hajtanak (sportban)?
Van egy csomó lány ismerősöm,a vékonyak,akiknek csak mozogniuk kéne hogy formásak és izmosak legyenek,semmit se csinálnak,két kör futás után meghalnak. A teltebbek,akiken van pár kiló felesleg (ezek között vagyok én is) tök jól bírják a sportokat és edzettek.
Persze ismerek vékony és jó sportoló lányokat is,de ebből keveset.
Miért van ez?
az első válaszolóval teljesen egyetértek :D
am én is vékony vagyok,eddig elég lusta voltam,de nemrég elkezdtem eddzeni:))
szerintem meg ez egy jó nagy általánosítás...
mellesleg minden sportnak megvan a maga "alkata" kivéve ahol sok a súlykategória.
nyilván egy hosszútávfutó nő nem 96 kg-os, vagy nem egy 55 kg-s nő fogja súlylökésbe a legmesszebbre lökni a súlyt...
Mert ez nem versenysport, nincs szükség a saját határaitok elérésére. Természetesen ha egy jó alakú és egy kövérebb lány elkezdene profi szinten sportolni, utóbbinak diétáznia kellene, mert a határai sokkal lejjebb vannak.
Tehát. Ha mondjuk egy jó alakú és egy duci lány ugyanannyit és ugyanúgy készülnek egy futóversenyre, akkor utóbbit jobban megfogja terhelni, nehezebbnek érzi majd a dolgot, mint az valójában.
Amatőr sportoknál közel nem kell maximumot nyújtanod, így nem is akadályoz a súlyfelesleged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!