Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a vékony...

Miért van az, hogy a vékony lányok lusták, a ducibbak meg hajtanak (sportban)?

Figyelt kérdés

Van egy csomó lány ismerősöm,a vékonyak,akiknek csak mozogniuk kéne hogy formásak és izmosak legyenek,semmit se csinálnak,két kör futás után meghalnak. A teltebbek,akiken van pár kiló felesleg (ezek között vagyok én is) tök jól bírják a sportokat és edzettek.

Persze ismerek vékony és jó sportoló lányokat is,de ebből keveset.

Miért van ez?

2009. okt. 3. 18:46
 1/5 anonim válasza:
55%
mert a vékonyak azt hiszik h jó a testük és nem kell csinálniuk semmit,de a kicsit ducibbak meg azt hiszik h túl kövérek ezért mozognak
2009. okt. 3. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:

az első válaszolóval teljesen egyetértek :D

am én is vékony vagyok,eddig elég lusta voltam,de nemrég elkezdtem eddzeni:))

2009. okt. 5. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem meg ez egy jó nagy általánosítás...

mellesleg minden sportnak megvan a maga "alkata" kivéve ahol sok a súlykategória.

nyilván egy hosszútávfutó nő nem 96 kg-os, vagy nem egy 55 kg-s nő fogja súlylökésbe a legmesszebbre lökni a súlyt...

2009. okt. 5. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
meg kérdés hogy mikor fut együtt a vékony meg a dagi. Egy rendes sport edzés előtt, vagy csak simán tesiórán. Mert én vékony vagyok, de járok rendszeresen sportolni, és tesiórákon középsuliban hát nem törtem össze magam (míg azon ducibb csajok, akik semmi mást nem sportoltak, azok hajtottak tesiórákon). Más a téma hogyha ez egy célsport edzésén van persze, de ez tesióra, vagy nem?
2009. okt. 5. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert ez nem versenysport, nincs szükség a saját határaitok elérésére. Természetesen ha egy jó alakú és egy kövérebb lány elkezdene profi szinten sportolni, utóbbinak diétáznia kellene, mert a határai sokkal lejjebb vannak.

Tehát. Ha mondjuk egy jó alakú és egy duci lány ugyanannyit és ugyanúgy készülnek egy futóversenyre, akkor utóbbit jobban megfogja terhelni, nehezebbnek érzi majd a dolgot, mint az valójában.

Amatőr sportoknál közel nem kell maximumot nyújtanod, így nem is akadályoz a súlyfelesleged.

2009. okt. 6. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!