Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 172 cm vagyok és 55-56 kg....

172 cm vagyok és 55-56 kg. Folyton megy a téma, hogy pálcika vagyok. Híznom kéne vagy jó ez így? Kép lejjebb

Figyelt kérdés

[link]

19_15.21.11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sajnos pont az a fajta vagyok akit nem hagy hidegen mások véleménye, szekálása és szeretném tudni, hogy mások szerint is kéne-e híznom.

2013. máj. 20. 13:58
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Szerintem csak irigyek rád ;) meg is értem!!

Amúgy a sport mindig jó, de szerintem így is 10/10-s az alakod.

Másrészt meg 168 cm és 60 kiló vagyok, és szerintem a pasiknak sokkal jobban bejön a te alakod mint az enyém (lásd van mit fogni). Keserű tapasztalat ;D

2013. máj. 20. 16:14
 22/31 anonim ***** válasza:
ez így pont tökéletes.
2013. máj. 20. 16:27
 23/31 Linkoln ***** válasza:
Igen, csinos vagy! Az a pasik mottója... Ööhm, értelmezni úgy lehetne hogy az nem jó ha csontos a lány. Ami igaz, nem jó. De nagyon arányosan oszlik el rajtaad a súly, nem vagy csontos, kis csinos csontozatod van. Tényleg jó a genetikád, ha erre kicsit edzel, akkor még formásabb leszel, és feszesebb, fittebb..
2013. máj. 20. 18:44
 24/31 Linkoln ***** válasza:
A van mit fogni hamis oldala: Ha csüng valahola szír, aránytalanul oszlik el a súly, itt csontos, ott zsíros, az egész plöttyedt... Fitt legyél és téged nem fog ilyemsi veszélyeztetni.
2013. máj. 20. 18:45
 25/31 anonim ***** válasza:
Az adatok alapján először én is vékonynak mondtalak volna, de a képet látva azt mondom: b@romi jó alakod van, nekem nagyo bejön. Aki meg hízlalni akar az vagy nagymama, vagy irigy:D
2013. máj. 20. 18:49
 26/31 Linkoln ***** válasza:

Amúgy adhatsz Montez meg Dirtboy válaszaira. Nagyon tapasztaltak. Sok sok éve otthon vannak a témában.. Montez pl régebben edz mint amilyen idős vagy.. :)

A lányok tényleg sajnos sok mindent máshogy gondolnak edzés terén. Szeretnék valahogy nöiesebbé kényelmesebbé tenni, de ilyen nincs.

Pár fontos dolog:

1. Nem tudsz megizmosodni úgy hogy férfias legyél (Ahhoz kegyetlen sok munka kéne)

2. Az izmosodás= a formásodással mivel nem fogsz zsírt leadni mialatt izmosodsz, ezért nem igazán látszanak az izomrostok, az erek. Viszont az izom "ember alakú" ezért nőiessé formál, tartja az alakot.

3. Nem lehet gyümölcsből izmosodni, nagyon lassú a folyamat, tápanyag dús kaja kell, és nem fogyaszt a gyümölcs.

4. Nem kell minden nap keményen edzeni, és aerob mozgás is mehet, de edzés után inkább. Mindenképp kalória plusszban kell lenned, de ne feledd nem mindenből lehet izmot építeni. (Az elhízástól ne félj nagyon lassú a folyamat, és esélyes hogy szimplán genetikából kiüríted magadból a fölösleges kaját)

5. Igyál sokat, aludj eleget, mennyen elég vitamin (Ha a szervezet egézséges akkor működnek úgy a tervek ahogy azt terveztük. Egyébként bármilyen deficit okozhat olyan kellemetlenségeket mint fáradtság, fejlődés hiánya, motiválatlanság, stb.

2013. máj. 20. 18:53
 27/31 A kérdező kommentje:

21- es válaszoló: köszi szépen.De ne szomorkodj ahogy le írtad a súlyod nem is vészes.

Sperseus: köszönöm, feldob hogy így gondolod.

Linkoln: köszi a hasznos infókat, és a tanácsokat. A sportal kapcsolatban mindent megfogadok.És most nagyon örülök,hogy végre adtatok egy kis önbizalmat és nem kell pálcikaként tekinteni magamra.

25-ös válaszoló: Tényleg mindig a nagyik akarnak etetni :)

2013. máj. 20. 19:10
 28/31 anonim válasza:
Pont ugyanilyen testalkattal rendelkezem, és nekem is sokszor tesznek emiatt megjegyzéseket, de inkább a szüleim, ill. nagyszüleim csinálják piszkálódásként, mások dicsérik. Nagyon csinos vagy, szerintem semmi baj nincs az alkatoddal. ;)
2013. máj. 20. 19:31
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez biztató egy hozzám hasonló alkatútól :)
2013. máj. 20. 20:05
 30/31 anonim válasza:
nagyon látszik, hogy behúztad a hasad! Amúgy egyáltalán nem kell híznod!
2013. máj. 22. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!