Hogyan erősíthetném meg a karomat itthon? Rettegek a rövid ruhás időszaktól mert olyan mint a pálcika.
Szia!
Fontos tudni, hogy a felszedett kilókat sokkal nehezebb alakítani, mint ha párhuzamosan gyúrnál hízás közben.
Szerintem kezd kisebb súllyal pl. 2 kilóval, minden második nap csinálj gyakorlatokat (mindegy, hogy milyet, lényeg hogy érezd, hogy az egész karod használod) mondjuk 10 percig, ezt csináld két hétig, majd a kövi két hétben csináld húsz percig, két naponta, ugyanúgy ahogy az előző héten, aztán a rákövetkező héten előkerülhet az 4-5 kilós súlyzó is és azzal hasonlóan az előző hetekhez, előbb kevesebbet, majd többet egyre hosszabb távon.
A súlyok nagyságát te válaszd ki és azt is, hogy hány percig csinálod a gyakorlatokat, lényeg, hogy rendszeresen csináld, lassan, nem erőltetve, egyre többet, készíts ütemtervet és tarts pihenőnapokat (az izmok a pihenés ideje alatt nőnek).
Csinálj étrendet és úgy gyúrj. Karra nem sokan híznak...
Ha rendszerrel végzed az evést, mozgást akkor egy idő után izom épül oda, ahol erősíted.
menj fel egy testépítő oldalra és ott nézz körül mi kell neked...mert csak karra nem lehet izmot növelni...és hosszu eza történet...
amit az első elmondott nem fog bevállni...és a fele nem is igaz...
Szerintem amit az első mondott nem rossz
Az talán be fog válni szerintem
Én lassan 1 hónapja rendszeresen edzek karra! Nekem is vékony karom volt!
És gyönyörűen látszanak izmok! ez igazolja azt h a vékonyaknál már hamarább meg látszik az izom!;) :D
Nah szóval csinálj tricepsz,bicepsz erősítő gyakorlatokat nyomj fekve elöszr kezd a sima rúddal vagy hát ez tőled függ mennyi vagy képed!!akkor karozz súlyzokkal!!! Nekem bejött!!! amúgy meg menj fel ide www.bodybuilder.hu ott a balsávban ott van h Edzés! ott egy csomó ezdész fajta van! én is onnan vettem az enyémeimet! Sok szerencsét kívánok! Remélem tudtam egy kicsit is segíteni!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!