Myprotein Impact Whey-ben mennyi cukor van?
Figyelt kérdés
Nem találom sehol. csak azt,hogy kb. 1,5 g ch van egy 25 g-os adagban.2013. máj. 19. 18:18
11/21 A kérdező kommentje:
Jó,hát én csak annyit kérdeztem,hogy mennyi cukor van benne... o_O
Amúgy nekem is tökéletesen megfelel. Ízesítést úgy meg tudom oldani,hogy finomabb bármelyik ízesített fehérjénél. :) Szerintem.
Az ár-érték arány pedig a legjobb a piacon szerintem. :)
Köszi!
2013. máj. 20. 13:08
12/21 anonim válasza:
ide figyej te bu.ziseggű régebb óta vagyok itt mint te nem tudom ki vagy biztos valami uj srac kox matyi vagyok megneheted a képeim van it fent gyakorin jo par és azok fél éves képek a naturál korszakomból!! az első hozászolásom emg mindenki félre értette azt irtam mindig látok mi a probléma ha tükörbe nézek hogy éppen kevés szénhidrátot ettem e aznap vagy kevés fehérjét,nem azt irtam h kevés szénhidrátot eszek és sok fehérjét hanem azt ba.zmeg h látom magamon h mikor miből van bennem kevés ez csak arra irtam h ismerem magam és akkor táj láttam a mikr myproteint szedtem h a fehérje szintem kevés volt vélhetőleg a myprotein miat
13/21 anonim válasza:
és ne támadjál it nekem öcskösöm éncsak véleményt mondtam a termékről nem szabad?
14/21 anonim válasza:
ja és nem tudom mien colcs vagy miről bezsélsz én ne arról beszéltem nem valoszinu h a két gyerek neked az ismerősőd:D
15/21 anonim válasza:
amugy emg hogy a f.aszomba tudná egy mezei ember feltenni a vizsgálat eredményeit?
16/21 A kérdező kommentje:
jójó. csak nyugi. nem érdemes itt összeveszni. ;)
amúgy hol találom a naturál korszakos képedet? azon hány éves voltál?
elküldhetnéd privátban,hogy néztél ki. ;)
2013. máj. 20. 18:58
17/21 anonim válasza:
Itt nézelődj, van pár kép, ő a legnagyobb köztünk.:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
18/21 anonim válasza:
kár volt megmutatni Montez ezek cinkes képek rólam ez régi rossz naturál forma:D
19/21 anonim válasza:
Jó az és priviben meg küldesz neki még jobb formát.:)
20/21 anonim válasza:
ahoz le kéne fotózni magam de nálam kevésbé fotogén egyed a világon nincs:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!