Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Myprotein Impact Whey-ben...

Myprotein Impact Whey-ben mennyi cukor van?

Figyelt kérdés
Nem találom sehol. csak azt,hogy kb. 1,5 g ch van egy 25 g-os adagban.

2013. máj. 19. 18:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
akkor annyi tejcukor van benne.
2013. máj. 19. 18:23
 2/21 tap bela ***** válasza:

Hozzáadott cukor nincs benne.

Hiszen alapanyag, és natúr íz.

Már ha erről a verzióról kérezel.

2013. máj. 19. 18:48
 3/21 tap bela ***** válasza:
Ja és ha FlavDrop-sal ízesíted, akkor továbbra is szénhidrátmentesen ihatod.
2013. máj. 19. 19:25
 4/21 anonim ***** válasza:
Ja, az szuper, én is azzal iszom most is. :)
2013. máj. 19. 19:27
 5/21 anonim ***** válasza:
ez a myprotein nagyon gyenge cucc én is szedtem most egy két hónapig az tuti hogy nem 80%os
2013. máj. 19. 21:59
 6/21 anonim ***** válasza:
És ezt te hogy döntötted el?
2013. máj. 19. 22:03
 7/21 anonim ***** válasza:
úgyhogy teljesen ismerem a testem a legapróbb jeleke tészre evszem beálok a tükör elé és egyből levágom a mi a tré kevés ch-t ettem kevés fehérje,és akkor táj látam magamon h nem az igazi forma pedig jocskan ment melé anyag aztan valtotam egy nagyon jo kis proteinre egyből javult a formám lehet csak placebó de hidd el amugy nem mondanám mos mér huznám le tényleg jó áron van nagyon,de nem az igazi nem tölt be annyira,és sok cimborámtól halotam panaszokat rá akik nem hobi gyurosok,nem azt állítják h fullosan szar de nem annyi van benne ami rá van irva az imént meg pont a válaszom után láttam fb-on h két ember veszekszik azon h bevizsgálták a myprotein cuccait és h korántsem annyi fehérje van bene,tényleg nem lehuzni akarom mer nekem semi hasznom ezen hidd el én sem vagyok milliárdos venném én is szívesen de ez a 2honap használat nálam nem jött be inkáb kiadok kicsit többet egy tuti frankóra,igaz igaz tápkieg nem ebben rejlik a csoda de rengeteget számit
2013. máj. 19. 22:22
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor kevesebb ch-t is ettél, te írtad. Azért nem töltődtél fel. Na mindegy, nekem megfelel.
2013. máj. 19. 22:34
 9/21 anonim ***** válasza:
nem úgy írtam,olvasd el újra,de jó rendben nekem megfelel ha neked is
2013. máj. 19. 23:20
 10/21 tap bela ***** válasza:

Pár dolgot tisztázzunk kedves ismeretlen hozzászóló.

"

ch-t ettem kevés fehérje,és akkor táj látam magamon h nem az igazi forma pedig jocskan ment melé anyag aztan valtotam egy nagyon

"

Kevés szénhidrátot, kevés proteint ettél és jócskán ment az anyag?!?! Az anyag szóra mit kell gondolnom?!?! Valami koxi-matyi? A kevés proteinre mit gondoljak?!? Napi 1 gyűszűnyí?

Váltottál egy jó kis protienre?

Roppant kíváncsi természetű vagyok. Megadnád annak a szuper proteinnek a nevét?!?!

"

cimborámtól halotam panaszokat rá akik nem hobi gyurosok,nem azt állítják h fullosan szar de nem annyi

"

Az én ismeretségi körömben a Myprotein fényévnyi távolságra van a többi proteintől. Azoktól a gyengécske, 60%-os körüli, szénhiddrátos zacskóktól, amiket akkora nagyott mondó reklámokkal kell betetést végezni, hogy a muksók észer sem veszik, 44g protein van a 36g-os adagban. De a lényeg, hogy már ha ránézel a csomagra az eredmény azonnal észlelhető.

És az utolsó észrevétel.

"

fb-on h két ember veszekszik azon h bevizsgálták a myprotein cuccait és h korántsem annyi fehérje van bene,tényleg nem lehuzni akarom mer nekem semi hasznom

"

A facebookon nem volt két ember között vita. Egy Colic Ádám állítása szerint több myprotein be lett vizsgálva. Amikor pedig kérdezték tőle, hogy linkelje ba a vizsgálati eredményeket, akkor a srác kussba váltott. Elterelte a szót!!! És nem tett fel egyetlen egy linket sem, nem másolt be egyetlen egy papírost ami BIZONYÍTANÁ az állítását.

Igen tudom te sem akarod lehúzni a myproteint, csak jól hangzik az ilyen süketelés.

2013. máj. 20. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!