Myprotein Impact Whey-ben mennyi cukor van?
Hozzáadott cukor nincs benne.
Hiszen alapanyag, és natúr íz.
Már ha erről a verzióról kérezel.
Pár dolgot tisztázzunk kedves ismeretlen hozzászóló.
"
ch-t ettem kevés fehérje,és akkor táj látam magamon h nem az igazi forma pedig jocskan ment melé anyag aztan valtotam egy nagyon
"
Kevés szénhidrátot, kevés proteint ettél és jócskán ment az anyag?!?! Az anyag szóra mit kell gondolnom?!?! Valami koxi-matyi? A kevés proteinre mit gondoljak?!? Napi 1 gyűszűnyí?
Váltottál egy jó kis protienre?
Roppant kíváncsi természetű vagyok. Megadnád annak a szuper proteinnek a nevét?!?!
"
cimborámtól halotam panaszokat rá akik nem hobi gyurosok,nem azt állítják h fullosan szar de nem annyi
"
Az én ismeretségi körömben a Myprotein fényévnyi távolságra van a többi proteintől. Azoktól a gyengécske, 60%-os körüli, szénhiddrátos zacskóktól, amiket akkora nagyott mondó reklámokkal kell betetést végezni, hogy a muksók észer sem veszik, 44g protein van a 36g-os adagban. De a lényeg, hogy már ha ránézel a csomagra az eredmény azonnal észlelhető.
És az utolsó észrevétel.
"
fb-on h két ember veszekszik azon h bevizsgálták a myprotein cuccait és h korántsem annyi fehérje van bene,tényleg nem lehuzni akarom mer nekem semi hasznom
"
A facebookon nem volt két ember között vita. Egy Colic Ádám állítása szerint több myprotein be lett vizsgálva. Amikor pedig kérdezték tőle, hogy linkelje ba a vizsgálati eredményeket, akkor a srác kussba váltott. Elterelte a szót!!! És nem tett fel egyetlen egy linket sem, nem másolt be egyetlen egy papírost ami BIZONYÍTANÁ az állítását.
Igen tudom te sem akarod lehúzni a myproteint, csak jól hangzik az ilyen süketelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!