Myprotein internetes cég nem átverés? Nekem gyanús.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 06:33
1/11 anonim válasza:
A Myprotein Anglia legnagyobb tápkieg cége, olyan, mint nálunk a Scitec. Qrvára nem átverés, teljesen megbízható cég.
Mint ahogy ez a hazai webshop is ahonnan rendelhetsz ilyen márkájú termékeket (is):
2/11 A kérdező kommentje:
Na én pont erre a webshop cégre gondoltam, kösszi!
2013. ápr. 28. 06:51
3/11 anonim válasza:
Biztosan nem átverés, nem az az olcsó, a Scitec, Biotech drága. Egy kis info: a Scitec Fitness Pontok minden termék árából 30%-ot kapnak. Vond le ezt, és még van haszna rajta a gyártónak is.
4/11 anonim válasza:
Kérdező, nem vagy képben. A muscleteam nem csak myprotein termékeket árul, hanem millio mást is. Korrekt cég, többször rendeltem tőlük. Egyébként a shop.builder (sárga oldal) is árul myprotein termékeket, akkor az is kamu? Gondolkozz egy kicsit.
5/11 anonim válasza:
Jók a termékeik, ár/értékben a legjobbak. Itt van több termékük is, bár még nem rendeltem innen:
6/11 clint válasza:
Srácok, a myprotein anglia egyik legjobb cége viszont hamisitják!!! És sajna nagyon gyakori a hamis magyarországon. Csak nagyon megbízható rendelőtől vegyetek, és a vatera felejtős!
7/11 anonim válasza:
clint innen szerinted érdemes rendelni:
8/11 clint válasza:
sztem igen, cégnév is van és házszám.
Sanszos, hogy eredetiek.
Gaspari, myprotein, muscletech és six star termékekből is láttam kamut. A gaspari myofusionből én láttam barackosat ami hivatalosan nem is létezik.
9/11 anonim válasza:
Igen, én is azért néztem, főleg hogy árulnak ízesítettet is, amit nehéz hamisítani. Vaterán én is láttam myproteint, 5 kg 10000, bontatlan csomagolás. Na az már érdekesebb dolog.
10/11 anonim válasza:
ja az egyértelmű, hogy vaterán nem szabad tápkieget venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!