Ajánlanátok valamilyen taurin&koffein készítményt esetleg energizálót egy 16 éves labdarúgónak?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon fáradékony vagyok ezért gondoltam ezekre a kiegészítőkre... multivitamint akarok venni valami erősebbet (Multi Pro), de szerintem edzés vagy meccs előtt mehetne valami energizáló is... ha tudtok ajánlhattok meccs közben iható izotóniás italt is.2013. máj. 16. 23:49
1/5 tap bela válasza:
hírtelen mennyi focista lett....
joint összetett, multivita, creatin
energicálónak mondjuk Myprotein Exceed, és/vagy Recovery eco
3/5 anonim válasza:
A választ megtalálod itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
a 13. válaszóló linkjét érdemes elolvasni!
4/5 anonim válasza:
És a 15. válasz a leghasznosabb.
5/5 anonim válasza:
És hirtelen mennyi nem focista okoskodik focistáknak tanácsokkal :)
1-2 fontos dolog:
- nem kell a napi változatos táplálékhoz + fehérje
- a creatin nekik felesleges
- bedurrantó formulák számukra károsak, mert merevvé, görcsössé teszi őket
Olvalgasd, inkább külföldi egyetemek sporttáplálkozási kutatásait, méréseit. Ha már egyszer elterjedt, hogy a magyar sportorvoslás béna, ami persze nem így van. Minthogy mindenféle hobbigyúró ossza itt neked az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!