Nem találták még fel azt az üdítőt, ami energiaital ízű, csak koffein és taurin nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az energiaital ízét, de nem szeretném magam mérgezni azzal az energialökettel, ami benne van, így nagyon ritkán, évente pár alkalommal iszom csak. Nem tudtok ilyen ízű üdítőről, amiben nincsenek ilyen káros anyagok?:)2013. ápr. 5. 17:27
1/12 anonim válasza:
lehet venni tutti frutti aromat, az a titka az energiaital izenek
2/12 anonim válasza:
Itthon ilyen ízű üdítő ital nem kapható sajna! :(
De ma már majdnem mindegyik energia italt koffein és taurin nélkül gyártanak! Meg kell nézni, hogy mit írnak a dobozán.
3/12 A kérdező kommentje:
És azt mibe rakjam?:D
2013. ápr. 5. 17:41
4/12 A kérdező kommentje:
Pedig pár hete vettem egyet és nagyon felpörgött a szívem tőle.:( Valamennyi koffein ezek szerint mégiscsak van benne.
2013. ápr. 5. 17:42
5/12 anonim válasza:
Vegyél kölyök adrenalint, vagy zöld wattot.Azoknak is olyan íze van, de nincs bennük koffein meg taurin.
6/12 anonim válasza:
Nézni kell a dobozán, hogy mennyi a koffein tartalom benne. Van olyan energia ital amiben nincs de más anyagokat tesznek bele helyette a koffein és a taurin helyett, szóval...
Meg sok benne a cukor! Az is pörget!
7/12 A kérdező kommentje:
Kölyök adrenalin? Ilyenről még nem is hallottam!:O De a Watt Naturat pont most olvastam, azt majd kipróbálom!:) Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 5. 18:34
8/12 anonim válasza:
Én Norvégiában élek, és itt van tuttifruttis szörp. Teljesen olyan íze van mint az energia italnak:)
9/12 anonim válasza:
Igen!Az Adrenalin Kid az teljesen sima üdítő csak az ize ugyanaz.A piros dobozost keresd!!
10/12 A kérdező kommentje:
Azt is megkóstolom majd!:) A watt naturat már megkóstoltam és bár tényleg nem pörgött fel tőle a szívem, de az íze nem volt az igazi.
2013. ápr. 13. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!