Monster RIPPER finom? Ti szeretitek?
Figyelt kérdés
mennyire van hatása?2012. aug. 28. 14:40
1/9 anonim válasza:
én amikor először vettem, 9 en ittuk meg, 2. doboztól meg majdnem hánytam, de később rászoktam, mert megtetszett az íze, simán megtudok inni egy dobozzal 5 perc alatt, mert nagyon ízlik. anaász ízű egyébként, de eléggé erőteljesen.
2/9 anonim válasza:
1. vagyok. engem felpörgetett suliba, mire megittam remegni, reszketni kezdtem, pörögtem, aktív voltam kb 1 óra hosszán át.
3/9 anonim válasza:
Én egyszer vettem... Megittam de csak azért mert szomjas voltam és én voltam a hülye,hogy nem vizet vettem. 1. majdnem hánytam
2. elaludtam tesiórán mikor leültem :D
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte, agyon van cukrozva.
5/9 anonim válasza:
nekem izlík tényleg olyan az ilata minha hawwain mennél a tengerparton nekem nagyon bejön. A kedvencem a piros monster de azt az amerikai katonák isszák akik afganisztánban vannak mert nekik van akkora fizikai teljesítményük
6/9 anonim válasza:
"amerikai katonák isszák akik afganisztánban vannak mert nekik van akkora fizikai teljesítményük"
Ezen sírva röhögtem xd Az Afganisztáni katonák majd pont Monstert isznak, ne legyél már ennyire hülye...
7/9 anonim válasza:
kedves baratom a katona ismerosom ott volt o mondta meg a tarsai. hogy alandoan viszik nekik. de a magyarok soha nem kapnak. amugy nehogy mar azt hidd hogy a harcba viszik magukkal hanem csak a taborban gyakorlaton
8/9 FlatineRefiX válasza:
Nekem ez a kedvencem.Nagyon finom gyümölcsös.Tényleg pörget,minden elismerésem.És is remegtem tőle,de csak egy kicsit.Sok 7 éves csodálkozik rajta,hogy hánynia kell tőne.ISTENEM mennyi hülye ..
9/9 FlatineRefiX válasza:
Bocsi a helyes írási hibákért :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!