Edzésre milyen kessztyüt szoktak használni, látom mindenkin, de nem tudom a nevét. Tidtok segíteni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 22:53
1/7 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam*
2013. máj. 15. 22:54
2/7 anonim válasza:
Így nem tudom mire gondolsz de ha azt látod hogy kondiban súlyzózásnál hordanak kesztyűt többsége egyszerű bringás kesztyűt hord ezt az új nélkülit. Ez azért jó hogy ne izzadjon a tenyered amikor súlyzózol és ne csússzon ki belőle. Egyszerű bringás kesztyűt már kapsz pár száz forintért és jók azok nagyon.
3/7 anonim válasza:
pár ezerért meg vehetsz rendes edző kesztyűt bőrből amin egyben van csuklószorító is.
4/7 tap bela válasza:
Így igaz van pár ezer forintért, meg vannak drágább fajták. El kell döntened, hogy fél évente kuka, vagy hosszabb távra, kényelmeset veszel. Részemről MadMax volt ami egy gagyi azok után, hogy Schiek-re váltottam. Ennél is maradok. Messze profi kesztyű.
6/7 tap bela válasza:
Nem baj, ha nem hasznáélsz. De akkor miért kérdezted?
7/7 A kérdező kommentje:
Értem értem.Köszönöm a válaszokat! Sportboltban megtelálom ezeket vagy hol kéne keresnem?
2013. máj. 16. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!