Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy ilyen géppel, milyen...

Egy ilyen géppel, milyen izmokat lehet megedzeni?

Figyelt kérdés
Én inkább a mell izmot szeretném... [link]
2013. máj. 14. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Megtudod azt is vele, bár énszerintem egy kétkezes súlyzóra fek és/vagy hasizompaddal érdemesebb beruházni. Azzal is ugyanolyan univerzálisan meg tudod edzeni az izmaidat, sőt még jobban, és talán olcsóbban is kijöhetsz.
2013. máj. 14. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Van minden, már csak el kell kezdenem edzeni. :) Fekvenyomó pad, egy kezes- kétkezes súlyzók, ezt a multifunkciós gép, és haspad is :)
2013. máj. 14. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már teljes a skála, ha akarod, mehet mellé ez a gép is, legalább nem lesznek egyhangúak a gyakorlatok.

Egyébként kérdésedre válaszolva: mellizom, hátizmok, bicepsz, tricepsz, Ha jól látom, nincs rajta láb extensor és flexor, ez így van? Szóval nekem a képről az jön le, hogy ahova beakasztod a lábad, az egy statikus dolog, nem tudod mozgatni és így a lábadat is edzeni vele.

2013. máj. 14. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ix9zPmY-A5s

+ a sima fekvenyomás :) Nem kell ezt túl bonyolitani. Ebből a pénzből vegyél pár kettlebelt meg még súlyt :D

2013. máj. 14. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mellre nem is kell gép. Nekem is ez megy: fekvenyomás, fekvenyomás döntött padon. Mindkettő gyakorlat lehet rúddal vagy egykezesekkel, tárogatás, áthúzás. Vagy az áthúzás helyett tolódzkodás és sanyi.:)
2013. máj. 14. 13:13
 6/6 greeen ***** válasza:
100%

sajna ez a fajta multifunkciós gép nem sok mindenre jó...Mondom ezt 20 év tapasztalat után... Kezdő szinten hátazni jó a lehúzás miatt.a mell része sajna érzetre nem igazán úgy dolgozza meg a mellet ahogy kellene.Lábfeszítő gyakorlatra katasztrófa...Evezésre az alsó csigával mert ugye azt is ajánlják a nagy feltalálók ezt a gépet de arra aztán főleg nem használható hacsak nem akarsz sérvet...

Tehát ezt az evezést ne erőltesd az alsó csigával...

[link]

esetleg állhozhuzásra meg tricepszezésre elmegy...

ha jól tippelek 40 kiló lehet kb a gépen, és statikailag nem is nagyon ajánlott erre többet pakolni. Szóval összességében haladó szinten ez már a sarokba kerül..Ha teljesen kezdő vagy alapozásra természetesen megfelel,de előbb utóbb rájössz itt valami nagyon nem fekszik sehol sem.

2013. máj. 14. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!