Mi a véleményetek arról, ha egy fiú társastáncol? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ha férfias a kisugárzása és a mozgása(visszafogott nem "túljátszott") is akkor jó dolog ha egy fiú társastáncol? (igen, rólam van szó, bár még eléggé az elején vagyok :P) A haveri körömben néhányan(lányok) azt mondják, hogy nem igazán illik hozzám(szerintük pl vizilabda vagy karate vagy vmi ilyesmi illene), ettől függetlenül én élvezem a táncot. Főleg lányok véleményére lennék kíváncsi, de fiúk is írhatnak. 15/F2009. szept. 30. 20:44
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó hogy táncolsz!Szerintem épp szexi ha egy fiú táncol!
2/7 anonim válasza:
Nekem egy kollégám járt társastáncra, az egész cégnél ő volt a legférfiasabb pasas! Meg is lepődtem, mikor kiderült, hogy ez a hobbyja, és utána meg irigyeltem azokat a lányokat, akik vele táncolnak! :)
3/7 anonim válasza:
Nekem ismerősöm is táncolt, ő 20 éves és nagyon jó pasi:D Magas, izmos és helyes:D szal lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok vele, mert tetszik:D De egyébként nyugodtan táncolhatsz nem ciki ez:)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást :)
2009. okt. 2. 15:35
5/7 anonim válasza:
Szia én táncos vagyok és férfi.A nők imádják pl.Emellett nekem sportos alkat is társul mellé, de az h a nők imádják csak egy plusz pont az mellé, h imádom csinálni.
Sok szerencsét hozzá!:)
6/7 anonim válasza:
:)
szerintem nagyon jó hogy táncolsz!
én is szeretnék járni társastáncra de csak párral együtt lehet menni...nekem meg nincs olyan fiúismerősöm, akivel tudnék.
>>egyszóval nekem bejön:D
14/l
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem a legjobb amit tehetsz.
pl.:én jelenleg ölni tudnék egy párért :)
l/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!