Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hallal ki lehet váltani a...

Hallal ki lehet váltani a csirkemell filét?

Figyelt kérdés

Nem esik sok szó a halakról,pedig eddig én is úgy voltam vele,hogy a csirkemellfilénél nincs olcsóbb/jobb fehérjeforrás.

Na most a busa adatai.:

18.00--fehérje 0.60--szénhidrát 1.90--zsír 94.00--kcal

Kilónkénti ára a tisztított törzsnek ami már szeletelve is van,vagyis csak sütni kell.: 699 Ft.

Lejön az a kevés csont/szálka ami benne van,és kb 800Ft-os kilónkénti áron vettünk színhúst.

Csak elméletben kérdezem-nem tudnék minden nap csak és kizárólag halat enni-de valamilyen szinten be lehetne építeni az étrendbe,vagy rosszul gondolom?

Amúgy.: 480 Ft -600g busa

100 Ft - 500g rizs

200 Ft - 500g zöldség

----------------------

780 Ft - napi 6 adag tömegnövelő kaja

--------

23.400Ft egy egész hónapra.

Problem?:D

Ennél olcsóbbat nem sikerült még csinálnom,kivéve persze ha elvesszük a zöldséget, amit nem kéne.

2013. máj. 11. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig is írtam, hogy a hal is jó, honnan vetted, hogy nem ajánljuk? Csak több kell belőle, mert kisebb a fehérjetartalma, mint a csirkemellnek. Szóval eheted, nincs probléma.
2013. máj. 11. 23:07
 2/5 anonim válasza:
Persze, ki lehet, annak is teljes az aminosav profilja.
2013. máj. 11. 23:09
 3/5 anonim válasza:
Én időszakosan váltogatom a halat és a csirkemellet, mert van, hogy már undorodom a csirkétől, akkor azt hagyom, csak halazok, aztán egy idő után attól ráz ki a hideg, akkor megint csirke... Mindkettő jó.
2013. máj. 11. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Hol veszed ennyiért a halat? Nálunk még a piacon is ugyanaz van, mint a bolti mirelit, és aminek a 70%-a víz, két csomag nem elég, hogy jóllakjon a négyfős család :S
2013. máj. 11. 23:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Montez.: Nem konkrétan itt,hanem pl testépítő portálokon mindig csak a csirkemell filé megy, pedig a busa olcsóbb. Állítólag pedig azért nem reklámoznak a csirkemellen kívül mást,mert ,,nincs olcsóbb fehérjeforrás" ami így ebben a formában nem igaz.

Utolsó.: Kedvenc jm-ben vettem tegnapelőtt. Életemben először ettem busát,és teljesen korrekt íze van,ahhoz képest,hogy olyanokat olvasni róla,hogy ehetetlen. Pedig olyan íze van,mint bármilyen más halnak.:)

2013. máj. 12. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!