Hallal ki lehet váltani a csirkemell filét?
Nem esik sok szó a halakról,pedig eddig én is úgy voltam vele,hogy a csirkemellfilénél nincs olcsóbb/jobb fehérjeforrás.
Na most a busa adatai.:
18.00--fehérje 0.60--szénhidrát 1.90--zsír 94.00--kcal
Kilónkénti ára a tisztított törzsnek ami már szeletelve is van,vagyis csak sütni kell.: 699 Ft.
Lejön az a kevés csont/szálka ami benne van,és kb 800Ft-os kilónkénti áron vettünk színhúst.
Csak elméletben kérdezem-nem tudnék minden nap csak és kizárólag halat enni-de valamilyen szinten be lehetne építeni az étrendbe,vagy rosszul gondolom?
Amúgy.: 480 Ft -600g busa
100 Ft - 500g rizs
200 Ft - 500g zöldség
----------------------
780 Ft - napi 6 adag tömegnövelő kaja
--------
23.400Ft egy egész hónapra.
Problem?:D
Ennél olcsóbbat nem sikerült még csinálnom,kivéve persze ha elvesszük a zöldséget, amit nem kéne.
Montez.: Nem konkrétan itt,hanem pl testépítő portálokon mindig csak a csirkemell filé megy, pedig a busa olcsóbb. Állítólag pedig azért nem reklámoznak a csirkemellen kívül mást,mert ,,nincs olcsóbb fehérjeforrás" ami így ebben a formában nem igaz.
Utolsó.: Kedvenc jm-ben vettem tegnapelőtt. Életemben először ettem busát,és teljesen korrekt íze van,ahhoz képest,hogy olyanokat olvasni róla,hogy ehetetlen. Pedig olyan íze van,mint bármilyen más halnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!