Mit csináljak ilyenkor? ( Többi lent )
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék a combomról ( belső, és külső ) de azt mondták, hogy ne edzek rá, mert akkor még nagyobb lesz, de ilyenkor mit lehet tenni ? Előre köszönöm a segítségetek :)2013. máj. 8. 17:05
11/26 anonim válasza:
Mégis milyen választ vársz? Elmondták már a jó választ.
Vagy nem erre számítottál? Azt hitted, hogy majd valami alibiző, flabélos jellegű mozgással chipset zabálva le tudod adni a zsírt? Aerob mozgás és szálkásító diéta kell. Pont.
12/26 A kérdező kommentje:
valakivel összekevertek :) egy kis felesleg van a combomon.. hűha :) de semmi baj :) majd jelentkezek egy magánedzőnél :) semmik...:)
2013. máj. 9. 20:01
13/26 anonim válasza:
Nehogy higgyél nekünk ostoba liba.:)
14/26 A kérdező kommentje:
Megkértem szépen, hogy mit csináljak, hogy fogyjak a combomról... ( tudom, hogy nincs helyi égetés! ) és ti mondtátok, hogy menjek futni, csináljak guggolást és lépcsőzzek... de véletlenül se válaszolt volna senki se arra, hogy igaz-e hogyha rá erősítek ( még pedig a futással és a többivel ráerősítek... ) akkor nagyobb lesz-e... mindegy... köszi és ennyi
2013. máj. 9. 20:19
15/26 anonim válasza:
Mi lesz nagyobb? A hajad? Az izmod, vagy a zsírod? Nem ez volt a kérdés, hanem, hogy "mit lehet tenni". Ha a zsírtól meg akarsz szabadulni, akkor tök mindegy, hogy edzed-e azt a testrészt, vagy sem. A zsírégetést nem befolyásolja. Nyilván, ha edzel egy izmot akkor nagyobb lesz, DE NEM DIÉTÁBAN. Kalóriadeficitben örülhetsz, ha az izmaid meg tudod tartani.
16/26 A kérdező kommentje:
Mivel a combról beszélünk ezért a combról, de hogyha elkezdek edzeni, akkor izmos lesz, akkor pedig az miatt lesz nagy..
2013. máj. 9. 20:29
17/26 anonim válasza:
De a "comb" az nem egy önálló dolog. Van benne csont, izmok és zsír. Hogy mit növelsz vagy csökkentesz az étrend függő, mint az imént írtam. Diétában izmot NEM FOGSZ TUDNI NÖVELNI. Legfeljebb zsírt leadni. De az meg továbbra is függetlenül működik attól, hogy edzed-e az adott testrészt. Sikerül végre megérteni mit szeretnék mondani?
18/26 anonim válasza:
Kalória mínuszban (ami kell a zsírleadáshoz) nem tudsz izmot növelni naturálban.
19/26 anonim válasza:
Nem beszélve arról a jelentéktelen apróságról, hogy egy nő (de még egy férfi sem) egyszerűen nem tud csak úgy véletlenül pikk-pakk izmos lenni. Marha keményen meg kell érte dolgozni, és ha nem akarsz izmos lenni, akkor nem leszel.
20/26 A kérdező kommentje:
azt hiszem értem :) köszönöm is szépen, de ez előtt nem " csak diétát " mondtatok, hanem edzést is... attól félek, hogyha elkezdek edzeni még nagyobb lesz a combom..az izom miatt. egy "kevés" izom most is van rajta.. mivel 2 és fél éven át kickboxoltam, de nem úgy verseny szerűen.. azaz verseny szerűen, de nem olyan verseny mint amire ti gondoltok, zenére kellett mutatványokat bemutatni... és ez közben kicsit ki izmosodtam.. de miután abba hagytam, felszöktek a zsírpárnák és szörnyen elszeretném tüntetni
2013. máj. 9. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!