A kalóriaégetést jól számolom így?
Többet égettél el az biztos,de ezeknek a számláló bigyóknak én nem hinnék. A pulzus még rendben van,de a kcal csak egy körülbelüli érték.
Szobabiciklim szerint 45 perc alatt 600 kcal-t égetek,közben szerintem jó esetben a fele a valós érték.
*égettem, nem égetem (bocs)
Majomember, minden egyes nap szobabiciklizel?
A kcal-ra azt gondoltam, hogy kb. 10%-ban pontatlan, de a fele?!?! Az elég sok.
Nem minden nap,eddig heti 6 volt csak,de ezen a héten inkább átállok a heti 4-re a 4 súlyzós edzés mellett. Túl gyorsan mentek le a kilók,és kíváncsi vagyok,így mi fog történni.:)
Kcal-al kapcsolatan.:
,,Egy átlagos hétköznapi edzés kb. 300 kcal-t használ fel óránként, egy „lábtárogatás olvasással” edzés még ennyit sem. Egy intenzív edzés akár 500 kcal-t is jelenthet (pl. step aerobik, tempós séta hegymenetben, intenzív súlyzós edzés) óránként, egy spinning akár 6-700 kcal-t is, ha végignyomod rendesen."
Szóval kétlem,hogy az a 45 perc amit a szobabiciklin eltöltök,az valóan 600 kcal lenne..Még ha izzadok is mint egy ló,ez semmit sem jelent. :)
Köszönöm a cikket! Nagyon érdekes volt.
Én nem bánnám a gyorsabb fogyást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!