Nektek mi a véleményetek erről? (lovaglás! )
Figyelt kérdés
tehát nekem osztálytársam jár lovagolni ő konkrétan lovardába jár én pedig egy olyan helyre ahol tartanak lovakat de nem rendes lovarda (futószár stb. minden van csak pl. alakzatokat nem csinálok meg ugratást) eleinte futószáraztam azóta mindig terepen megyünk ők úgy lovagolnak h mikor a ló megy mindig "megbökik" a ló oldalát a sarkukkal mert ha nem teszik leáll a ló nálunk ezt pedig nem kell tenni és a lány aztmondta h mi "parasztosan" lovaglunk, régimódian.. :D nektek mi a véleményetek erről?2013. máj. 7. 17:19
1/2 pls egy választ válasza:
Neked melyik jön be jobban a lovarda vagy az a nem rendes lovarda? Én jártam lovagolni nem sokat de nálunk nem kellet nagyon bökdösni a lovat .
2/2 A kérdező kommentje:
a nem rendes :) hát akárhonnan hallom mindenhol úgy kell Egerbe járnak Mátyusba táborba, idén én is akartam menni de így nincs nagyon kedvem.
2013. máj. 7. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!