Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy nem...

Mi lehet az oka hogy nem ültet fel nagyobb lóra az oktatóm?

Figyelt kérdés
7 éve járok lovagolni de csak kéthetente járok 1-1 órát.Már voltam terepen, és patanyomfigurákat is csinálunk vágtában és ügetésben rudazzunk(a rudak a földön vannak).Most egy kb. 152 cm-es lovon ülök de szerintem nekem ez már kicsi.Komolyan veszem a lovaglást és szeretnék minnél jobb lenni és kiprobálni egy nagyobb lovat.

2013. ápr. 27. 20:42
 1/2 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert úgy látja az edződ, hogy nem állsz rá készen. Amúgy meg nem attól leszel jobb lovas, hogy nagyobb lovon lovagolsz.... Kérdezd meg az edződ, biztosan elmagyarázza neked a miértjét a dolognak.
2013. máj. 1. 12:05
 2/2 ßoogár válasza:

Mert nem attól leszel jobb lovas hogy minél nagyobb a ló kicsilóban néha tőbb erő és kitartás rejlik mint egy nagy lóban és a kisebb lovak sokkal gyorsabbak, masszívabbak. :))

Én például eddigi lovas karierem során sosem lovagoltam kicsi lovon! :))

2013. máj. 30. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!