Rohadt fáradtan hogy lehet jót edzeni?
Figyelt kérdés
Elég fárasztó fizikai munkát végzek, korán kelek, keveset alszok, itthon szoktam súlyzós edzést végezni, edzésterv rendben, kaja is aránylag, de egyszerűen sokszor már túl fáradt vagyok estére és nem úgy megy az edzés ahogy szeretném. Ha úgy érzem hogy nem megy, használjak talán picit kisebb súlyokat vagy csökkentsem a sorozatok számát, vagy mi a fenét csináljak hogy így is legyen értelme?2013. máj. 6. 19:50
1/5 anonim válasza:
Csökkentsd a sorozatok számát, de a súlyokat ne, kell a terhelés.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát mondjuk 4x8 helyett ha úgy érzem csináljak csak 3x8-at? Amúgy én is ezt szoktam általában, köszi!
2013. máj. 6. 20:02
3/5 anonim válasza:
Igen, így könnyebben regenerálódsz. Rövid, pörgős, de kemény edzések legyenek.
4/5 Kati Tibor válasza:
egyetértek a első válasziróval csökentsd a sorozatok számát de a sulyokat ne csökentsd mert igy nem fogsz fejlődni ha kicsi sulyókat használsz szóval a sorozatok számát csökentsd de a sulyókat ne.Remélem érthető voltam :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen!
2013. máj. 7. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!