Muscle Max tömegnövelőről mi a véleményetek? Tényleg száraz izomban nőnék tőle?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 15:53
11/20 yoyo44 válasza:
De ha szálkásitok akkor is kell tovább edzeni(sulyozni)?
12/20 Merovingii válasza:
Persze hogy kell !
Én már több éve benne vagyok ebben , és azt mondom , enni kell becsületesen , meg edzeni kell becsületesen és akkor lessz eredmény !
13/20 anonim válasza:
Természetesen kamu. Még a gyártó neve sincs feltüntetve a weboldalon. Nagyon nagy balfék, aki ezt bekajálja. Íme egy cikk erről: [link]
14/20 ádám 97 válasza:
heló mindenki!
17vagyok 63kg 177cm.és sürgősen híznom/vastagodnom kellene ez megfelelő lenne számomra esetleg?
15/20 anonim válasza:
Nekem is voltak fenntartásaim, de kíváncsiságból vettem egy dobozzal. Nekem bevált, persze van túlzás a honlapon, de elégedett vagyok az eredménnyel, úgyhogy én továbbra is használni fogom.
16/20 tomi780 válasza:
Hozzá teszem,hogy rendeltem,és nekem is bevált.Azt írják hogy napi 2db...nos hát én szedtem akkor próbából,minden étkezés előtt 2-t.Soknak tűnik?semmi bajom nem volt tőle.Láttam hogy az izom kétszer akkora mint volt,és látszik.Most megint rendeltem,most egy nap 4db-t fogok szedni.Mert ha hatot szedek,hamar elfogy sajna.
17/20 tomi780 válasza:
"Természetesen kamu. Még a gyártó neve sincs feltüntetve a weboldalon. Nagyon nagy balfék, aki ezt bekajálja. Íme egy cikk erről: [link] erre a baromságra meg azt tudom válaszolni hogy vagy vaksi aki ezt írta,vagy nem néz utána,csak a szája jár,mert nem tudja mi is ez valójában.Megrendelsz egy dobozt,rajta van!A gyártó neve,ki forgalmazza,mit tartalmaz,szabályok.Pl kisgyermek elől eldugandó.Vagy mit is ír pontosan.Van gyártója,forgalmazója.Ő felelőssége is.Nem titkolt,és nem balfékek akik elhiszik.Azok a balfékek akik nem hiszik el.Nem ismerik a terméket,és egyből fikázni kezdik...Nézzen utána aki nem hiszi.
18/20 anonim válasza:
Te vagy egy nagy kamugép, Tomi780. Te köcsög, ne itt reklámozd a kamutermékedet!!!
19/20 tomi780 válasza:
Nem reklámozok semmit,de ha igaz akkor igaz.Nem kell mindent fikázni,csak mert nem értesz hozzá.Szervezettől függ mit hogyan dolgoz fel te balfék.Gondolkodj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!