Szerintetek abbahagyjam a táncolást?
Figyelt kérdés
Szeptember óta táncolok Hip-Hop-ot mivel most nyílt ilyen tánciskola ott ahol lakom. De vannak a csapatban olyanok akik már több éve táncolnak. Nagyon szeretek táncolni,de persze még elég béna vagyok...És ugye vannak a térformák és folyamatosan hátra állítanak, tudom hogy nem táncolok jól,de nagyon rosszul esik és ez az egész elrontja a kedvem hogy sosem fogok látszódni,ezért nem is csinálom olyan lelkesedéssel..Sokat gondolkodtam hogy kilépek,de lehet megbánnám.szerintetek?2013. máj. 5. 16:37
1/3 anonim válasza:
Nem azért vagy béna mert ügyetlen vagy, hanem mert nemrég kezdted. Akik már évek óta csinálják, ők is voltak így, de nem adták fel és ennek köszönhetően tartanak ott, hogy jobbak. Ha folytatod, akkor majd te is lehetsz olyan jó, hogy ne kelljen hátul állnod, sőt akár jobb is lehetsz, mint a többiek, de ha most feladod, akkor egészen biztosan soha nem fogsz előbbre kerülni és olyasvalamit adsz fel, amit még el sem kezdtél igazán és soha nem tudod meg, hogy neked mennyire ment volna jól.
2/3 anonim válasza:
Én 4 éve táncolok és első két évemben én is hátul voltam mindig, igaz én nagyon nem bánkódtam mert tudtam hogy béna vagyok. Nem hagytam abba most minden koreográfiában elöl vagyok. Szalérted! ;)
3/3 anonim válasza:
na szóval.... ha táncolsz akkor akárhol állsz csináld lelkesen úgy ahogy tudod mert így te magad is fejlődsz és egyidő után nem csak te fogod látni ha nem más is és előre kerülsz... am meg én 3 éves korom óta táncolok és igaz hogy mindig dicsértek de én is voltam leghátul és most vagyok koppon mert mások dicsérnek de én magammal nem vagyok elégedett mert el kapott a zöldszemű szörny.... ne hagyd abbba .... ha úgy is döntesz hogy odhagyod akkor menj el mást táncolni.... érted ugye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!